anorexi sitter inte i vikten, utan i huvudet

tss. jag har inte gått upp iallafall. inte ner heller. men det ska gå. jag ska upp rätt tidigt imorgon och sticka ut och springa lite. får jag nu min nya voffse kommer det bli otroligt roligt att springa. hade tänkt ta en runda ner till stranden och tillbaka. kan sno morsans stegräknare och se hur mycket jag bränner. jag hade kunnat ta min mobil, men då måste jag klistra fast den på det ni kallar 'höft', som inte är mer än.. några konstiga konturer fulla med fett.
har börjat slarva med vattenprylen. hade tänkt ta x antal glas nu, och bara.. trycka i mig vatten. det har jag suktat efter hela dagen. det går åt rätt håll, maten har börjat äckla mig igen. sen så har jag en bra vecka framför mig. iom att vi bara läser i skolan, så är jag helt inne i boken, och tänker inte på mat. i matsalen är det fil och flingor som gäller, frukost, en macka, sen är det nog. lite till kvällen. detta ska nog gå bra. får nog gå och ta ett äpple eller två, så att morsan håller sig lugn. ja, och alla andra också för den delen.

pull me out from inside

detta funkar inte längre. jag kan inte äta som jag gör. detta om något äter upp mig inifrån.
hetsätning och kräkningar stakar sig i halsen och bränner i huvudet. halsen är uppriven, tandborstens skaft är nästan bortfrätt. ryggraden börjar krypa fram. folk klagar på att nackkotorna känns extremt. jag känner ingen skillnad. har ätit som en jävla gris både igår och idag. ska lägga om taktiken.



när du är tunn som luft är du nästan perfekt

i'm starving

käkat mindre idag. detta går faktiskt rätt bra. håller igen på godis och all onyttig mat. tänk bara på hur all mat i matsalen är infekterad med bakterier. du kan knappt andas där inne. men sålänge fil och flingor finns kommer folket att överleva.

åhh, snart dags för sthlm. fan vad längtar, och fan vad jag, VI, ska festa. jag ser fram emot detta enormt mycket.  undrar om det blir som förra gången. snygga människor, massor med ragg (eller inte?) och en massa sprit. jag kommer säkert dra på mig alkoholförgiftning, men det kan nog kvitta. haha.

läsvecka i skolan. har redan förbrukat en bok. går väl en/halv bok per dag. alltså blir det runt 10 böcker denna veckan. ja se på fan. jag är grym.

jag vet att vissa av er fortfarande läser min blogg, så jag kan väl skriva några små rader om vad jag tycker om er. ni är helt klart bäst, och har gjort skolan kul igen. mer än så är det inte at the moment.

don't feed me

vad jag har ätit mycket de här senaste dagarna. det är fan förjävligt egentligen. men jag fick upp det mesta + blod igår, så det funkar. hatar att behöva smyga, men nu äter jag iallafall. så sluta klaga för fan.

åh, min älskling mår dåligt. hatar det. vill göra allt jag kan för att hjälpa henne, men det är inte lätt.
jag känner igen hennes situation. en av mina andra nära kompisar har gått igenom samma sak. och han mår precis lika dåligt som hon gör nu. kanske dags att ordna en träff? det hade kanske varit bra. men ändå inte. någon gång här i livet får man ta de chanser som ges. jag har en chans mitt framför mig. frågan är om den kommer funka, eller förstöra de redan så sköra trådar de har. jag har gett de råden jag kommer på, mer kan jag inte göra. det enda som finns kvar är att försöka lista ut hur jag kan få ihop detta. ska jag, eller ska jag inte?

verkar som allt tryter nu. maten, vännerna, fritiden. jag kan bara sitta här och se på när de bryts ner, bit för bit.
it's gonna be better tomorrow


stay close, don't go

jag kommer inte klara det här. ätandet gör mig galen. jag känner mig som en knarkare.
fyfan. har ätit rätt mycket idag. flingor, tomatsoppa, massor med bröd.. ja, typ allt det jag spydde upp igår. jag ska börja igen. jag kan inte ha det såhär. visst var det hyffsat gott, men samvetet äter upp mig inifrån.

sharped nails seems softer

usch usch. jag fuskade idag. åt ett knäckebröd. bleeh. sen försökte jag få upp det, men det kom inget. väntade alltså förlänge. men men. då får jag fasta lite senare.

nu har jag alltså blivit anmäld. det var som fan. jag fattar inte vad jag har blivit anmäld för. mobbing, säger dem.
vafan? vem har jag mobbat? estetjävlarna? att de ens tar det seriöst. vafan, vi är ungdomar, vi använder sådana ord. se, jag fick till och med på käften för att jag hade grammtikfel när jag sa 'slynor'. loelz.

fick värsta gottesuget idag, så jag hade med mig x-antal morötter till skolan. gott. nu ska jag belöna mig själv med en bakad potatis. och massor med sallad. låter jättemycket, och jag tryckte fan i mig igår. *dåligt samvete*
snart kommer väl zach. om han inte bangar igen, vill säga.


22:19

jag äter! jättmycket. jag frossar. allt arbete åt helvete, och dåligt samvete som fan! MEN JAG ÄTER.
vi får se vad som händer sen. om jag behåller det, eller får upp det.

heroin chic

ny diet. äter bara frukt idag. får belöna mig själv med massor av god soppa sedan. jag borde bli kock.
zackZ0r kommer imorgon och håller mig sällskap medans mor min jobbar röven av sig.
känner mig.. fet, fastän jag bara käkat frukt idag. jag har verkligen vräkt i mig. snart är det dags att hinka vatten.
ja, vatten, inte sprit. det ska jag göra nästa helg istället. vad ligger jag back? kanske.. 8-10 glas. som ska ner. jag kommer GARANTERAT spy, men det ska ner.

skolan idag var inte särskillt rolig. jag har en stark känsla av att jag kommer få spö snart.
estetjävlarna har något emot mig sedan jag bad dem 'hålla käften annars slår jag er blodiga, era slampor!' jag ser inget farligt med den meningen. sen ville 'rolf' att jag skulle ta tillbaka det. vem fan tror han att jag är?
jag tar aldrig tillbaka något, och jag ångrar defenitivt inte något. förutom när jag äter. eller kanske lite när det kliar i fingrarna i affärer med cp-många larm.

jaha, dags att bänka sig framför tv och checka 'skins', och dricka vatten. mumma.



thin and gorgeous

jag mår bra. sluta oroa er över att jag är blek. det mesta är foundation.
haha. åt 'jättemycket' idag. försökte äta på lunchen, slutade med att jag satt och klöktes istället. men jag åt två mackor och ett knäckebröd istället. skitgott. hade kunnat leva på det och vatten. inte så jävla mycket kalorier heller. 75-80 kcal. idag har jag väl sammanlagt ätit runt 356 kalorier, och är mätt som fan. det tar sig.
ryggraden tittar fram lite mer än innan, men kom fan inte och säg att jag är smal. eller har tappat vikt. för det vet bara jag.

körde idag med, i all denna jävla lera. fyfan som mina skossor såg ut sedan. V.C och för den delen.
stackars lilla tösabit. var tvungen att riktigt tvätta henne juver efteråt, så nu är jag inte så poppis längre. får väl muta henne senare.

usch. tänker nästan bara på pizza. och de finska pinnarna som ligger i köket. hade det inte varit för att jag är så inne i detta hade jag fan krängt allt. men jag har ögonen på mig hela tiden. bleh.

i could be thinner

om inte folket hade varit så oroliga, så hade jag varit på ett perfekt humör nu.
men de bryr sig om mig och säger till min lärare (som är världens bästa) som snackar med mig om allt.
kändes faktiskt bra. men ändå. jag är inte anorektisk, kommer aldrig bli anorektisk, och vill inte vara anorektisk. allt jag vill är att bli smaal, och det blir jag.. om jag får göra som jag vill.
jag vet vem det var som sa till. men jag gillar dig ändå. faktiskt. haha.

morsan är lack. har gjort värsta måltiden till mig nu.
hur mycket tror hon att jag kommer äta egentligen? tre tuggor? 4 tuggor? GLÖM DET.
jag vet konsekvenserna av mitt handlande, jag vet hur kroppen reagerar på det jag gör, jag vet att kroppen kommer få slag och alla runt omkring mig också, MEN DET SKITER JAG I.

fick nya kläder idag. fett fina. eller ja, hyffsat fina. skön jacka iallafall.
byxorna är i minsta laget (tecken på att jag är fet) men utan byxor under så kommer det nog funka.
jackan var vindtät. <3
det gillar vi. hoppas jag får köra imorgon. fast, då blir det väl kärringtakt som vanligt. det är rätt roligt att se sig själv ligga 50 meter före de andra. haha. och de säger att ibbZ0r inte har ett tävlingspsyke. puss på dem.

dags för käk. jag vill inte. kan inte. FÅR inte. allt detta räknande av kalorier borde fan göra mig till mattegeni. men det är rätt jobbigt att det hela tiden pågår. jag kan inte ens kolla på mat utan att börja räkna. en magnum double är 350 kalorier. det är fan hela min dag. snacka om att jag mådde illa efter jag sett det.

var på bio i lördags också, med anna, min brutta. så jävla fin är du raring, och du förtjänar något mycket bättre än det där 'zpettet' du vill träffa.
dannyboy var också med, fast bara på dagen, då det var bestämt att vi skulle fika. mycket trevligt. fast det bara blev ett glas vatten på hela dagen, plus frukost.
gick till en sushiresturant med anna senare. var sugen på nudlar. men det hade vi inte råd till, så jag la ut flos så att anna kunde få en banan split. jag åt faktiskt ett kex. fett bra jobbat, tripp! *klap klap*
sen gick vi till filmstaden och köpte största jävla menyn med popcorn + dricka och snacks. fyfan. kände mig som en knarkare som fått ett återfall. kunde inte sluta vräka i mig. tur var så pallade jag inte så mycket, så jag började må illa, och få dåligt samvete. men det var bara bra, för jag spydde upp skitet hemma sedan. smakade apelsin. bleeh. sen mådde jag bra igen.
filmen var skitbra iallafall, Resident Evil, kanonfilm. men slutet sög. jag blev lite ledsen där. anna satt mest och blundade, samt kramade krampaktigt min hand under nästan hela filmens gång, men innerst inne tror jag hon gillade den. alla har vi något för splash- och gorefilmer.

igår var jag och mommy dearest på agda's. JÄTTEKUL. men ändå rätt trevligt. tyckte att jag åt för mycket till middag, så jag kräkte upp det igen. då kunde jag unna min en tallrik fil sedan.

långt inlägg. det får väl räcka för idag.



show your body who's the boss

nattens bov

jag verkar ha kört sönder halsen med tandborsten. har fett med problem att svälja. men det gör ju inget, då kan jag ju inte äta. och det är bra. mycket bra. men än så länge har inget hänt. jag är fortfarande fet. det kommer jag alltid vara. då är det bara att spy mer då. ska fasta i 1-2 dagar hade jag tänkt. det blir nog bra.

klippte mig för några dagar sedan. var meningen att det skulle bli hur flashigt som helst, men det blev bara.. skit. nu ser jag ut som innan, men med lite kortare hår. folk hade börjat klaga på det också. haha.
i'm now mr. unpopular!

fika idag. eller ja, fika för dem, och vatten för mig.
ibland blir jag bara så jävla sugen på att trycka i mig en massa skit, men jag vet ju vad det får för konsekvenser.
jag är inte den snubben som är din vän för hundra spänn, jag är den som tar din fru och snor din unges veckopeng. alltså kan maten inte ta kontroll över mig. aldrig.

but starving works

usch, mår riktigt dåligt idag. fick en fet jävla ångest-attack imorse och skippade matten. somande i soffan istället, helt jävla utmattad. sen blir det ju inte bättre av att jag trillade i trappan.
resten av dagen flöt på. gymmet var svettigt som fan. brände runt 600 kCal på bara 1h 30m. kutade som en jävla gnu på det där bandet. det var rätt skönt att känna svetten rinna i nacken. tog en iskall dusch sen och bara stod lutad mot väggen. fan vad skönt det var. det får jag göra om. nu är jag så jävla trött att jag fan sitter och sover.

ätit ett knäckebröd idag. samt en sallad, men den spydde jag upp igen. kände mig dum för att jag hade redan ätit det jag skulle.

ikväll blir det nog bara att sitta inne. zachieboy skulle egentligen hålla mig sällskap, men han bangade igen.
kan egentligen kvitta. jag hade förmodligen legat och sovit hela tiden. förhållande är inget för mig.



bones are beautiful

hunger hurts

idag har jag inte alls varit hungrig. känner mig så stolt över att ha droppat 2 kg på två dagar. det går framåt. fick rådet av en brud att man måste variera kalorierna annars blir det fel, så det gjorde jag.
med den nya dieten kan jag äta tre mackor om dagen, och spy middagen, utan att bli hungrig.

börjar få sår i halsen. tandborsten är rätt spetsig. men det funkar. var så jävla skönt att spy igår när jag ätit en bit förmycket. bara känna allt komma upp igen. ingen syra, inget alls. bara vatten och rester. känner mig så.. bossig. jag kan bestämma över min kropp. maten styr mig inte längre. men jag är fortfarande inte smal. it's a long road to perfection.
ryggraden känns lite nu. men hela jag är fortfarande inbäddad i fett. jag är äcklig.
men det ska det bli ändring på. ännu mindre mat. jag ska bli snygg.


i wanna be so skinny that i rot from view

the only way to loose weight.. is to leave it on the plate

jag vet att jag har sagt det, men jag säger det igen. JAG ÄR OMÖJLIGT ÄNNU TJOCKARE ÄN IGÅR.
orkar snart inte med det längre. måste. fixa. det. snabbt.
morsan har börjat klaga på att jag äter för lite. lite? jag äter som en häst ju för fan! sluta klaga på mig era feta jävlar. bara för att jag strävar efter den perfekta kroppen (så att jag kan bli ännu mer perfekt) betyder det inte att jag svälter mig själv, eller tränar ihjäl mig. jag bara äter lite mindre och dricker + tränar mer. that's it.

det enda jag har problem med at the moment är sömnen. och en ny diet.
annars är allt perfekt.

och till den personen som kommenterade min ena post, det jag äter är inte farligt.
macka för mig är 'knäckemacka', och grov macka är för mig är wasa sport. pasta äter jag 1 dl när det passar, sen spyr jag upp allt. det var allt jag hade att säga.


thin is not enough

vikt: 56,5
diet idag:
- en grov macka
- 2 koppar té
- en 'vit' macka
- en liten tallrik sallad
- en nypa quornbitar
- 2 dl pasta

fyfan. jag är ju ännu tjockare idag än jag var igår! sjukt jävla jobbigt. måste äta mindre. måste dricka mer. magen lurar ju mig när den är törstig genom att sända signaler till hjärnan att den är hungrig. men mig ska den inte lura. inte igen. jag ska klara detta. jag SKA se mina revben, och höften, nyckelben, ja, alla ben i kroppen, innan jag lägger av. kan folk sluta klaga? DET SYNS JU INTE ENS ATT JAG HAR GÅTT NER. eller gått upp. det har jag säkert. jag är tjock, deal with it, och jag kommer inte sluta förrens jag tycker det räcker. jag skiter fan i er.

bones are beautiful

fan, vad tjock jag är. det har ju inte hänt något! ryggraden syns inte, höfterna är dolda, revbenen syns inte alls. fan vad lack jag blir. det är väl bara att försöka hårdare. funderar på att träna lite här hemma, efter jag varit och handlat. 3-dagars-dieten startar imorgon, och jag känner mig riktigt pepp på det. jag får äta banan då också. ja, herrejävlar. det  MÅSTE  gå. jag orkar inte leva med mig själv såhär.

festen igår var jätteskön. alla de gamla polarna var där, och det kändes perfekt. jag var glad för första gången på rätt länge. de sa att jag blivit liten. tunn. de ljög. men de är fortfarande mina bästa vänner. jag är jävligt glad över att jag hittat sådana vänner som alltid finns där. sen att en av dem ska bo flera hundra mil åt helvete, gör inget. vi ses rätt 'ofta' ändå.
det behövdes inte så mycket sprit igår, jag blev full rätt snabbt. fast sen mådde jag dåligt när jag kom hem, så jag spydde upp det. det kom blod också, men det är inte så viktigt. sålänge jag inte känner något ska folk hålla käften. jag klarar mig själv. jag ska klara det.


a moment on the lips, a lifetime on the hips

pro ana party slamma

idag är det party hos jocke. fett roligt, jag har saknat honom som fan. men det är ändå jobbigt. den spriten jag har med mig, ja, vad kan det vara.. runt 1/4 vodka, går fan på nästan 600 kCal! så det är antingen att supa sig full, eller vara smal. vad är bäst? båda, måste jag faktiskt svara. gick ner asmycket efter förra gången jag söp, så det var ju helt okej. fast jag gjorde bort mig lite. men jocke kommer förstå. det gör han alltid.

testade de nya pillerprylarna innan. fan vad mätt jag blev! dom sväller, enligt burken, 'sväller cirka 200 gånger sin egen volym.' 

folk börjar klaga. låt dem. jag måste tysta ner det. tror att detta orsakar mina ångestattacker. de skulle bara veta. de har ingen jävla aning om vad som orsakar att jag är den jag är. ingen känner mig.


nothing taste as good as thin feels

i throw my guts up for self-esteem

vikt: 59,3
diet idag:
- en grov macka
- 3 ostskivor 17%
- två knäcke bröd
- 4 glas vatten
- 2 dl pasta
- tre tag riven ost 17%

= 183 kCal




det är varmt idag. det kände jag när jag var ute och skulle handla.
jag har bestämt mig för att öka kaloriintaget till 400. 200 kCal är alldeles för lite om jag ska palla två timmars motion, så 400 it is. hittade dessutom några slags piller som ska dämpa hungern, så dem ska ner regelbundet. ny diet, där jag får äta vaniljglass! rätt bra faktiskt. suget kommer som fan ibland, men när jag ser att nyckelbenen är påväg fram så dämpas den direkt.
jag har varit uppe hela natten, så jag är fett slö idag. ingen skola för mig, nej. fick två panik-attacker imorse, så jag behövde inte gå. de kommer oftare nu. de bryter ner mig fullständigt. jag kan inte ens göra något som är roligt längre utan att de kommer och förstör min dag. fast märkte innan att jag gått ner 3,5 kg.
everything is going down, right! :D



brustna hjärtan och spyklumpar i halsen

vikt: 62 kg
diet idag:
- naturdiet snack
- naturdiet
- makaroner 50 g
- quornbitar
- hårdost 17%

= 609 kCal (äckligt)




eftersom min förra blogg gick åt helvete, har jag nu skapat en ny. nu ska ni få se en helt ny sida av mig, som ni inte ens visste fanns. tankarna bara kretsar omkring i huvudet och jag kan inte hålla kvar dem. min fasad försvinner, jag börja mjukna. detta är inte jag. jag är hård och känslokall, inte den som bryter ihop när ett sår börjar blöda. men allt verkar så svårt. den jag trodde jag gillade verkar så långt borta. allt går käpp rakt åt helvete och jag kan inte göra något annat än att följa med.
klasskamraterna klagar på att jag inte käkar. jag klagar på att jag käkar för mycket. det gör jag. en naturdiet om dagen är fett mycket kalorier. mitt gummiband som jag har runt handleden har gått sönder, och jag kan inte titta på mat utan att det rivs i magen och jag får spyklumpar i halsen. revbenen börjar komma fram, det gör ont när jag sitter. men än så länge är det ingen skillnad. verkar som att allt fett har med hjälp av tyngdkraften sjunkit ner till mina höfter. fläskberg är inte attraktiva.

idag tänkte jag seriöst på att ta självmord. när jag stod där i parken såg jag bilder av hur jag kastade mig framför ett tåg, eller dränkte mig i dammen. jag är sjuk, och jävligt rädd för mina tankar. i halsen och på revbenen finns massor med små sår som öppnar sig när de känner rädsla. allt bara kryper fram och jag kan inget göra.

                                                                                          hjälp mig




                                    342602-1                
                                        

RSS 2.0