i wanna rest my bones

fyfan, vad jag har bränt mig på ryggen. ja, jävlar i hoppet.
det svider satan, och jag har precis kommit på att jag har sand innanför brallorna. kliar bra.
annars var det inte mer, ska slagga nu, kände bara för att dela med mig av denna upplevelsen till er.
peace and carrots

varje dag har vi en liten tävling

när man har kommit till ett stadie där man gör vad fan som helst för att slippa äta, då vet man att man har självkontrollen.
att sysselsätta sig med olika saker i 12 timmar och sedan bara ta en macka när man kommer hem är underbart. jag känner att mina äckliga 59 kilon ska väck nu. jag fattar inte att jag kan ha tillåtit mig själv att komma upp i den här hemska vikten. nej, nu får det fanimej bli ändring.
från och med idag är det ett mål om dagen som gäller. massa med vatten och alltid en cola så blocsockret håller sig i schack. det kommer sitta som en spark mellan benen. denna gången skiter jag i vad andra säger, jag ska göra som jag vill, oavsett om ni tycker om det eller inte. the plan:

current weight: 59 kg
highest weight: 62 kg
lowest weight: 50,5 kg

vikt 1: 55 kg
vikt 2: 52 kg
vikt 3: 49 kg
målvikt: 46-47 kg

lördag 26/7:
F: 5 mackor med creamy smooth
L.: inget
M: 1 cola zero

söndag 27/7:
F: 1 macka m/ creamy smooth
L: 2 liter vatten
M: bullar med pasta

måndag 28/7
F: 1 macka m/ creamy smooth
L: 1 cola
M: 2 liter vatten + risotto

tisdag 29/7
F: 1 macka m/ creamy smooth
L: 2 color
M: 2 liter vatten + pasta & quornfärssås

schemat tills tisdag iallafall. har dålig fantasi men tillräckligt mycket kontroll för att stå över allt annat äckligt. jag kommer antaligen dricka mer än 1 cola idag, men jag kan lätt höja mig till 3. zero calories, zero sugar. ja för helvete.

deep down i wouldn't survive

man kommer till en punkt i livet då allt känns förjävligt. man vill bara lägga sig ner och försvinna. jag har den punkten varje kväll. jag trodde jag kunde tvinga mig själv till att må bra, men varje gång jag ens kommer över likgiltlighets-strecket så slås jag ner direkt. det är som jag inte får må bra, för alltid händer något som sårar mig eller någon annan. nu vill jag bara sjunka in i en bok med ett sorgligt slut och böla hjärnan ur mig. det var längesedan jag gjorde det. jag tror det hade varit bra för mig. även om det är ett tecken på svaghet. mitt svar det kommer.

unfaithful, breaking hearts by minute

jag är en riktigt hjärtekrossare, en sjukt dålig vän och helt jävla dum i huvudet. om man ska tro mina fans. alla flickor/pojkar som stöter på mig får sitt hjärta utslitet efter månader av flört. det var innan jag träffade tusse. ingen har lockat mitt hjärta på det sättet innan. allt vackrast rör vid blir guld. alltså måste jag vara gjord av guld, höhö. min f.d kompis sa att jag aldrig vad där för henne, men det var bara bullshit. den som inte var där, var hon. jag är som en jävla labrador när det kommer till lojalitet, fatta det, horor. helt jävla dum i huvudet är jag faktiskt när det kommer till matte. jag kan få 1 + 1 + 1 att bli 4. hur? genom att vara dum i huvudet. annars brukar jag vara rätt smart. men det beror på vilket humör jag är på. jag har en rakbladsvass mun som kan slita dig i stycken. men nog om det. jag är fet, deal with it.

'hundhår inne i kylskåpet?'

så går det när man har en hund varav en nästan alltid är på besök. idag blir det sup återigen, och jag känner peppen, även fast min älskade är bortrest. makes me feel sad. jag är ju van vid att alltid vara med vackrast och kela, nu har jag ju bara.. rizzla. INTE SAMMA SAK. hon är mer hårig än vad tusse är, luktar illa ibland och luktar andra i röven. hur charmigt är det på en skala 1-10? en tolva? ähh, det löser sig. jag får kela med min spegelbild istället. den är och den enda som förtjänar att ha sex med mig, efter tusse. så ja, det är vad jag har att vänta mig. trevligt, men ändå inte. orka ta ner speglen varenda gång jag är kåt. och det är ofta. hehe. iallafall, så går det bra med maten, tror jag. eller bra och bra, men man kan säga att det står still. varken upp eller ner, utan bara still. som en fastfrusen anka! dock är jag ute väldigt mycket nu, och det är skönt som fan. hehe.

entries/article/fuck up

sitter hemma hos monkan och passar vovvar. jättekul när de kutar rundor och nästan tar nästan dö på varandra. men det är kul för både nicke och rizzla, då sover de gott senare. annars är inget nytt. allt ordnade upp sig mellan mig och älskade, kändes bra. dock slog vi igen, men alla är vi olika. vissa disskuterar, andra skriker, vissa slåss. vi diskuterar, skriker OCH slåss. för det mesta är det jag som börjar med slagen, tyvärr kanske man ska säga. haha. trippeN pitbullen. 'how to become An hero' SLUTA PISSA I SÄNGARNA RIZZLA. jag blir så trött. visst, hon är bara valp, men förjävelen, håll dig! hur svårt är det? senast höll du dig fem timmar, nu pissar du var halvtimme. så fort vackrast kommer så ska vi ut med odjuren. det är rätt svårt att hålla dem själv, då rizzla har problem med att gå på en sida. men det löser väl sig det med. nu får jag hålla isär dem, annars river de huset.

jag ska aldrig bli kär igen

om inte redan hade grävt ner mig i den 'förra' kärleken. men allt kommer till ett slut, och tyvärr kom vårt tidigare än jag trott. men att det tog slut över en sådan sak som det gjorde, för att båda två är lika tjurskalliga och inte vill släppa vissa gränser, så blir det lätt att känslor går över i ilska och överbeskyddande. det kan man ju kalla äkt kärlek om man vill, men även den kärleken tar på ens krafter. vi står varandra nära, och jag vet iallafall att jag inte riktigt har koll på mina känslor, och blir lätt upprörd om man kommer mig in på livet så som denna underbara varelse gjorde. jag ångrar inte en sekund av den tiden vi spenderade, men jag trodde verkligen inte att en man älskar kan såra en så hårt. alla har vi våra fel, men när ömma viskningar och delade hemligheter slår tillbaka, krossas man mot marken direkt. inget lätt fall för någon, och man kommer förmodligen sitta och ömka sig, tänka över allt som hänt, se om man kan göra något åt det. jag är villig att göra det, för detta ska inte komma emellan det vi kallade kärlek.
jag vill. vill du?

RSS 2.0