you're just a toy

jag måste sluta leka med folk som om de vore ett par värdelösa leksaker.

losing battles

jag är fan värdelös. jag är inget. jag hatar mig. jag hatar att mitt självförtroende sviker mig ibland. pallar man inte ens dricka 2 liter vatten på raken är man ingenting. pallar man inte svedan i såren efter straffet är man vek. pallar man inte skuldkänslorna av att såra folk så är man värdelös. pallar man ens äta är man värdelös.
mat är fiende, inte vän. hatar att inget händer. ge mig revben, ge mig ryggrad, ge mig höft- och nyckelben. ge mig en platt mage utan hungerskänslor. ge tillbaka mina känslor

zebraflickan..

..är en jävligt bra bok. den är fett skön, och man kan säkert känna igen sig i bruttan som går igenom helvete efter helvete.

han är här fortfarande. makes me wanna slit his throat. jag blir så lack. på honom. på henne. på mig själv.
varför måste jag äta? jag tänker inte äta på länge nu. skippar middagen, och kör på tuggummi istället. har fixat piller också. kostfiberskitet funkade inte. ska köra på lite havregrynsgröt på morgnarna, och bara sallad i skolan. ha med egna morötter så lägger jag av med filen. sen är det fritt fram under helgen. det ska gå bra. kan fasta. dricka mer måste jag också göra. ska träna idag, så det kommer nog bli bra. har ju iallafall någon att snacka med ifall allt går snett. fast.. det enda som ska gå snett neråt är min vikt. vägning imorgon.

director's cut

till den som skriver anonymt till mig:
vem fan är du att säga att jag ska ta mig samman? du står inte för vad du tycker, iom att du försöker vara anonym. skit i att kommentera då om du tycker jag är så 'dum i huvudet'. jag är bättre än dig ändå.

sitter här och käkar tuggummi. sockerfritt. med fruktsmak. håller hungern borta. dels för att jag ska till tandläkaren, dels för att suger efter en macka är stort. men jag får någorlunda bra mat att spy upp sedan. pepparkakor är inte att rekommendera, då det tar evigheter att få upp. annars går jag väl och 'äter på BK' sen när jag ska ut. haha.
dumma jävlar.

hade tänkt väga mig imorgon. ska se om något har hänt, eller om något måste ändras.
har ätit runt 260 kcal till frukost, för att mor min övervakade mig. men men.



det blir vad man gör det till

my hands down my throat

'anorexia is a metal disorder (hahaha)'


fan vad jag har ont i halsen. har väl råkat raspa mig själv där eller så har jag snackat för mycket. either way så gör det ont. mätt som fan är jag också. åt lite mycket i skolan, så det sitter fortfarande i. men det går väl. är bara uppe i runt 364 kcal idag, så en sallad lite senare kommer slinka ner tror jag. annars tar jag lite morötter. sött och nyttigt. frös som fan idag, pga att jag sket i att ta tröja. imorgon ska jag bombadera mig med halsduk + långkallingar.
 
jag har inte gått ner något än. vill gå ner. äter inget, motionerar mycket. kräker om det verkligen skulle behövas. men det har det inte gjort på några dagar. förutom i lördags, men då kräkte jag lite efter spriten. jag saknar att kräkas. jag vet inte varför, men jag gör det. usch.

finns finare än den? ja, men ändå inte.

what the fuck

'anorexia will cut your life much shorter. (no, it won't)'


fyfan vad jag är sleten idag. pallar inte göra det arbetet som ska vara klart imorgon. har käkat ett äpple och ett plektrum (?) idag, jättegott. mår bra, men är trött as fukkz. vill bara lägga mig ner och sova. blesch, jag uppdaterar kanske senare. jag måste börja räkna lite hektar nu. shaaaa


tummy tuck

'it's not about being pretty
it's not about size, or who has lost the most.
it isn't a fucking competition
it's a way to disappear forever.'



ja herrejävlar. då har man gått igenom det största testet hitintills. var tvungen att baka idag, kul var det, men åh så frestande. att handskas med mandelmassa och choklad är inte det lättaste. sen att man är mästerkock gör det inte bättre. hade det inte vatt för att jag har ont i magen så hade jag vräkt i mig allt. haha, stackars klassen då. vi hade kanske gått back en hel del cash där. bara för att trippen äter upp allt. haha, undrar hur det skulle se ut.
'ehh, jo, det är så här.. att jag åt upp alla grejer igår.' de hade nog fått slag. men nu höll jag mig. det står numera inne på mitt rum, för att katterna tycker mina 'bakelser' är väldigt intressanta. jävla markattor är de allihopa.
jag har använt 1 kg mandelmassa och 1 kg choklad till dessa saker. de ser förjävliga ut, men de går nog åt. det kommer gå asbra imorgon.

gille då också. i svedala. försöker övertala anna om att hänka. hon velar, men jag vet att hon vill. ;)
att vara med mig är en stor upplevelse. all denna glans, och all denna skönhet, ja, det är slående. jag är dyrkad och fruktad av alla. den som retar trippen pitbullen kommer få tarmarna utdragna och uppätna. jag cuttar dem som fläskfilér. nog om det. min käft gör ont, och ryggen kommer gå av. dags för mig att avsluta det hela.

allt är bra. vikten är dåligt. maten går bra. dieten går bra. KIWI ÄR GOTT

visa ord.


hip bones

var duktig igår. gick en hel runda efter maten + popcornen och.. 'förbrände' allt och lite tills. asskönt. ska göra likadant idag tror jag, om jag tycker att jag får för mycket i mig. jag har ätit asmycket redan. jag menar, ska vi räkna här, så blir det:

2 dl flingor: 100 kcal
4 dl fil = 2 olika måltider: 160 kcal
4 dl müsli: 100 kcal

sen ska jag ha i mig spagetthi + quornfärssås. det blir över 900 kcal om jag räknat rätt. kanske ännu mer. så, jag har ju ätit mycket i stan. blev bjuden på BK där, så jag behöver inte äta. kör på en macka istället, om jag får? ;)


17.02


känner bara att jag måste skriva lite till. dels för att reda upp saker, dels för att folket ska försöka förstå.
jag funderar på att lösenordsskydda min blogg, och använda detta som dagbok istället, för att slippa allas sårade blickar. det får mig att känna mig ännu känslokallare än vad jag är. i era ögon har jag jättemycket problem, och i mina ögon är det ni som har det. jag ber er inte att sluta bry er, men jag vet vad jag gör, jag vet konsekvenserna.
det jag gör är fel i era ögon, men jag mår bra av det. låter sjukt, men så är det. om ni tror att det är så lätt att sluta med det jag håller på med, så försök sätta er in i min situation. låt säg, du älskar hästar över allt annat. och en dag bestämmer sig dina päron att nej, du kan inte hålla på med dem längre, du måste bara sluta. du kan göra det, men då kommer må dåligt. det är precis det jag gör när jag slutade den gången min lärare snackade med mig. mådde skit efteråt då jag inte hade någon kontroll whatsoever. att ha kontroll över något är att ha makt. men jag ska väl försöka äta lite mer för er skull, men tro inte att det blir lättare för er då, raringar. då kommer jag gå runt och vara sur och cranky hela tiden tills jag kommit in i rätta takter igen. men i'll give it a try

rib cage

anorexia isn't the way to happiness (shut the fuck up)



jag älskar att jag tramsar med maten. jag verkligen älskar det. jag har aldrig mått såhär bra innan. känslan att bestämma över något är otrolig. jag älskar den. idag har jag varit rätt duktig.  åt ingen frukost, drack en liter vatten istället. käkade i skolan, sprang hem och kräkte upp skitet. det kändes bra. det bara gled upp och försvann ner. men det stänkte faktiskt en hel del. har blivit smidigare på att dölja det nu. fått en massa bra tips. <3
allt känns bra när jag gör detta. skönt. jag vet att jag sårar folk, men jag mår bra av detta, ska jag inte få göra det då? jag vet själv när jag gått för långt, okej? get off my case



18.36

jag har känt mig rätt duktig idag, så jag ska vara äcklig och äta över 2500 kcal. jag tycker att jag förtjänar det. har ju inte käkat något idag, förutom det jag kräkte upp innan. men jag tar igen det senare. hade tänkt gå x antal timmar inatt/imorgon, bara för att få bort skitet. så det löser sig. om jag vräker i mig skitet direkt efter maten så kan jag gå bort det direkt. jättebra. jag älskar detta. men jag kommer straffa mig själv imorgon. det förtjänar jag det med.

heartbeat skipping

'one more pound i know i can win'


56 kg, och det ska sjunka. jag vet att alla bryr sig om mig, men ni kan inte tvinga mig att äta. det blir bara värre då, raringar. ett litet utdrag ur www.abkontakt.se :

'visa att du bryr dig
fråga hur personen mår och utan att kommentera matintaget, vikten och kroppen.

kräv inte viktökning eller förändrat matbeteende
kritisera inte din närstående för hennes problem utan visa istället att du finns där om hon/han vill berätta om problemen.

försök skilja på den geuina person hon är och det som är symptom på sjukdomen
uttryck att du älskar henne även om du hatar de anorektiska/bulimiska symptomen.'



så. där har ni reglerna. själv tycker jag ju inte att de stämmer särskilt bra, då jag inte har anorexia. ;)
iallafall, så kräkte jag imorse. <3
inte så kul, men skönt. jag gillar det, men jag missade stallet, och får numera inte gå ut idag. fyfan. sen dunkar min mage som in i helvete. maginfluensa någon? nehe, trodde väl det. men men.
jag vill ut och resa. eller få pengar. jag vill ha en voffse. det är mycket jag vill at the moment.
det är bara att ta ett steg i taget.


swing life away

'people don't notice i'm starving myself beacause i'm almost 400LBS. they don't think i could possibly have an eating disorder.'



ny diet igen. fan vad bra det känns. äter aslite och mår bättre än någonsin. drack för mycket igår, så det har satt sig. hetsåt spagetthi också, men det jämnar ut sig med det lilla kaloriintag jag haft idag. snart dags för kebab. ska inte bli gott, men det går ner. sen behöver jag inte äta imorgonbitti heller. det är så jävla tråkigt att falla tillbaka i de dåliga mönsterna igen. måste ha hjälp. I HAVE NO SELF-CONTROL. tss, jag är inte smal. fick en massa kommentarer om det igår. jag blir inte ens glad när de säger det, som vissa andra blir. jag känner mig bara fetare och mer driven till att gå ner ännu mer. jag älskar att kladda med maten. det är askul när folk säger att jag har en ätstörning. det har jag inte. jag har bara lite problem med att få ner alla dessa bakterier i magen. du behöver inte äta för att överleva. det räcker med att du är som jag. dricker som en kossa och kräker som en katt. haha. ni är bara avundsjuka för att jag är bättre och snyggare än er.

gillen gick bra igår. orkar inte berätta om den, men den gick bra. det var kul att träffa alla igen, men jag mår fortfarande som om jag aldrig bott här. jag har inte samma känsla för denna staden längre. jag hatar att bo hemma. jag hatar att alla övervakar mig. jag hatar att mamma hela tiden nekar mig saker. jag hatar mat. jag hatar mänskligheten för att de inte är så pefekta som jag. nej, okej, där överdrev jag. men ändå.

the end of the world is infront of me

colorblind

snart dags för fest. det kommer bli kul. eller inte. jag vet inte. känner inget at the moment. var helt pepp innan, men det sket sig. haha. jag tramsar med allt. har inte käkat ett piss idag överhuvudtaget. jo, mackor. sen har jag varit helt jävla pisse-nervis hela dagen. mor vet. det är jag säker på. ähh. det ska gå bra. det hoppas jag iallafall.
uppdaterar senare.

change it

åh, nu har det börjat. jag är påväg mot det jag vill. fyfan vad bra det känns.
jag är nere på 56,5 kg och det sjunker. hoppas jag. mamma börjar tramsa igen, men egentligen, kunde jag bry mig mindre? haha. totalt känslokall.
ni bara älskar mig

erase it

jaha, då var man hemma idag då. pallade verkligen inte skutta runt på de där jävla kryckorna ända till bussen, hehe *lat*. sorry att ni fick ta hand om mina hästar idag. i'll make it up to you.
jahaja. så sitter jag här igen. och igen. kollade nyss igenom en film jag hittade. danny, atompan och jesca satt i min trappa och snackade skit, fyfan, nostalgi. <3
jag saknar mina gamla kompisar. vi träffas fan aldrig längre. det är tragiskt. men men.
gillen på lördag kommer sitta som en pisksnärt på V.Cs röv.

upgrade it

fan alltså. jag har gått runt och varit kåt i fyra dagar nu fan. hemskt är det. nu sitter jag fan och sexchattar med en snygging från sthlm. snacka om desperat. men han är fin. vill ha. VILL HA.  åhh, kom och knulla mig. haha, lotta, jag vet att du läser min blogg. ;)

jag har inte vägt mig på länge, men jag har en känsla av att jag inte kommer gilla det. bara för det ska jag väga mig nu. jag skiter i att det är kväll, jag vill väga mig. kommer snart. *3 minuter senare*
jag väger 58 jävla kilon. kunde precis lika gärna vara 15 ton. nej, här måste någonting göras. hade det inte varit för att morsan var i badrummet hade jag gått in och spytt. men men. det är bara att ta nya tag. kaloriräkning för idag, 600 kCal.

målvikt 1: 54 kg
målvikt 2: 48 kg
målvikt 3: 44 kg
målvikt 4:  38,5 kg
DRÖMVIKT: 36 KG



jaghatarmatjaghatarmatjaghatarmatjaghatarmatjaghatarmatjaghatarmatjaghatarmig

the first bite

jaha, då sitter jag här igen och skriver. för vem? jag har inget att säga egentligen. så allt blir bara en massa pladder. men det känns bra. det känns bra. summera veckan som gått? förjävlig.


måndag: 
vaknade upp med en fot som tiggde om att bli avhuggen. sket i den och fixade mig och drog till stallet. drog hem lika snabbt igen. gjorde inte ett skit när jag kom hem förutom att räkna kalorierna jag käkat.

tisdag:
vaknade upp igen med en fot som jag inte kunde stödja på. sket i att springa min morgonrund, utan stack till stallet innan fan fått på sig tofflorna. mockade, snackade skit och körde. hade problem att hålle V.C eftersom Johan drog på som ett as. fick en jävla utskällning av Daniela sedan, så han höll sig i skinnet. retades med niklas, hade lektion, drog hem.

onsdag:
fotfan var värre idag. kunde inte gå förrens jag 'knakat' den på morgonen. sket i det och stack till stallet tidigt as hell igen. mötte upp med Daniela och gick till stallet. gosade med pållarna, gick in i fikarummet och värmde oss. Mindie joinade oss lite senare, vi började mocka, fixa kusarna, ut till hagen, tillbaka, sela och skritta ett varv på slingan. det var bara det att en jättestor trådrulle var påväg att käka upp alla havremopparna, så vi fick lite problem.
V.C stack på hemvägen, och niklas kollade på mig som om jag var galen. fotfan tiggde stryk sedan, så jag snabbade mig hem så snabbt jag kunde.

torsdag:
BRA DAG. foten mådde bra och jag fick leka med anna. vi stack hem till henne och satt vid datorn som alla andra ungdomar gör nuförtiden. vi payed även attetion till min mormor för jag behövde flos. sen snackade vi skit, jävlades med folk, käkade soppa och var allmänt CP. iallafall jag. anna blir det på morgonen. sov bredvid henne *blink* och jag tror att jag fick en armbåge i ögat faktiskt. foten mådde jättebra sen.

fredag:
vakanade upp och hade ingen jävla aning om jag var förrens anna hoppade upp och sa åt mig att få tummarna ur röven. gjorde oss iordning, och som den tidsoptimist jag är tog jag det lugnt. blev ramad till tåget, och vi väntade i den jävla kyla i sexton timmar. gjorde svenskan på tåget, samt berättade var engelskboken handlade om. hoppade av på centralen, åkte till skolan. satt och halvsov i korridoren tills engelskan började. tränade på sketchen vi skulle göra, föll på golvet, var elak mot folk som tittade på mig, gick och käka. grät när det inte fanns fil och flingor, käkade då kikärtsbiffar istället. dags för gympa. går på bussen och snackar skit om hantverkarna för att de är så fula.
kommer in på friskis&svettis, känner mig pepp som fan på att jobba i gymmet, kutar in till ett av rullbanden och sätter igång med 'alpine'-träning. går av bandet efteråt och foten viker sig. kan inte stödja på den och den värker som fan. går in till Kalle som lindar den, och beundrar hur stora mina ådror är. haltar till skolan, men får hjälp uppför trapporna av Nina. dags för svenska. sedan bär det av till skolsköterskan med Mindie. sköterskan snackar satan och lägger sedan det dåligaste bandaget ever. Mindie säger att jag ska hem till henne, och jag följer lydigt med. där hemma får jag en underbar middag, och ett underbart sällskap tills mor min ska komma och hämta mig. innan jag går får jag ett par kryckor tryckta i handen. jag trillar in i en stol, sedan in i bilen. jättebra. dör nästan av ansträning innan jag kommit upp till lägenheten. går rätt in och lägger mig.

lördag:
vaknar vid 10 och går direkt upp och klär på mig. har helt glömt bort foten, så jag drämmer ner den i golvet och lägger all vikt på den, skitet viker sig och jag håller på att dö. lindar den, och trycker på x-antal sockar. Jackielushen ringer och säger att hennes tåg går då och då och är framme vid 12. jag säger utmärkt, och lägger på. dags att få på sig ett par byxor. det går bra. trycker sedan på mig en sko, och drar på mig en tröja, och en tjocktröja, samt en jacka. dör av värmeslag innan jag ens hunnit ner för sista trappan. trillar i trappan. jag kan inte gå på kryckjävlarna. får skjuts till centralen och skuttar till tåget som morsan fått stoppa. går av i lund, ska ner för 16 tusen trappor, blir mött av en skrattande Jackie som frågar vad jag gjort. berättar hela min livshistoria och vi börjar vår vandring till LBS-skolan. det går långsamt, och jag måste stanna rätt ofta. när vi väl är framme har jag tömt hela mitt ordförråd av svordomar och ser att vi är på ett 'öppet hus' istälelt för gymnasiemässan jag trodde vi skulle vara på. övertalar Jackie att vi ska dit istället, så vi går till bussen. hoppar av på fel busshållplats som ligger 16 mil ifrån Sparta, så vi får gå. vi försöker få lift, och tillslut stannar en mamma med sina två tonåringar. jag trillar in i bilen, vi småsnackar lite, och sedan är vi framme. där möts vi helt plötsligt av en jättelångkille med svart hår, som frågar vad fan jag har gjort. jag tittar upp och ser att det är Max. flinar och berättar. frågar vad fan han gör här och får till svar att han jobbar här. lulz. går till hallen där skitet är, ser Zach, blir röd i huvudet av ansträngning. hoppar ner för trapporna och går runt till alla olika skolor som jag säger att Jackie ska kolla på. möts då av Max igen, och mobbar honom för ahns extremt tajta tröja. går runt igen och sätter oss på en trappliknande grej. Zach kommer och joinar oss sedan och berättar hur allt gått när han stått här. vi drar lite senare ut till bussen, och vid det här laget svettas jag som en gnu. hör någon ropa 'tripp', och ser Max ge mig fingret, vrålar 'KOM TILL SAKEN MAX' och går till bussen. åker till stationen och går på tåget. kommer hem, dör, tar av mig tjocktröjan som är blöt av svett, lägger mig på golvet och halvsover tills det är dags att gå. kommer till 'festen', märker att Filip inte är där, gör något som ska föreställa ett glädjeskutt, men trillar istället. resten av kvällen flyter på, och jag däckar när jag kommer hem.

söndag:
mina händer är döda, och mina armar med. foten går att stödja på, och jag slipper kryckorna idag. men jag slipper inte släkten och finkläderna. jag hatar detta.


det var väl allt man kan säga om veckan. det löser sig nog.
fan, vad långt det blev.

i'm moving on

fan. varför försvann du? fatta att jag behöver dig. det var fan skönt att ha de tankar du gav mig. men men. du kommer tillbaka, på ett eller annat sätt. ahh trött som fan. pallar knappt gå runt. kan bero på den jävla foten som fittar sig som ett jävla ök. kan inte ens stödja på fotfan. bleeeeh palla shii bre. jag orkar inte vara seriös i dessa texter at the moment, men det löser sig. alltid mannen, alltid. JAG HAR ETT HACK I ÖGONBRYNET OKEJ JAG ELDADE UPP DET OKEJ SLUTA TJATA

please don't forget me

usch. tjock dag idag. jag känner mig uppsvälld, och lite.. eller ja, äckligt jävla trött på allt. get me out of this hell. jag är skitsnygg med håret på ända och världens jävla knullruffs, efter 1 timmes powernap. borde lägga ut lite sessiga bilder på mig själv snart. folket gillar ju det. bara för att jag är bäst och allt.. ja ni vet resten. ahh pallar ente mannen puss hej

what's it like to die alone?

dagen har varit skit, kul och ännu mer skit. började med att jag hade satans ont i magen, försov min springtid, och åt frukost. kul när jag kom med gottepåsen till skolan, kul när jag var och red hos daniela, skit när jag tappade min mobil, och skit när jag märkte att jag tappat min ipod också. jag hatar verkligen mig själv, och ser fram emot det straff jag ska ha. men men. till en bättre sak. jag kanske ska få ny pålle. jätteroligt. faktiskt. jag vet inte. påtal om något helt annat så känner jag mig fett konstig. sedans jag kom hem från sthlm, så har allt varit pest. det känns som om jag aldrig bott här. allt verkar så.. främmande. jag kände mig som ny däruppe i sthlm. men nu är allt bara.. äckligt. äsch, palla höra på mitt gnäll. gå och dränk er, emojävlar.

see through my lies

jag brukar sitta och stirra in i väggen när jag inte har något att göra, och fantisera om hur det skulle varit om jag inte fanns. hade allas liv varit bättre eller sämre då? hade det som hänt fortfarande hänt, eller hade det aldrig ens blivit påtänkt? jag är som en bok, en bok med kombinationslås och tusen kedjor, och om man någon gång skulle lyckas öppna mig, hade man haft tillgång till all världens hemligheter. fan, du hade kanske tillochmed lärt känna mig, och lärt dig döma mig på ett annat sätt. ändå är jag så tom. jag ljuger nog rätt ofta om hur jag mår. haha, jag ljuger alltid om hur jag mår. fast ibland talar jag sanning, och då får jag samma bemötande ändå. jag är en utmärkt skådespelare. om jag någon gång skulle tala sanning, så skulle folk nog oroa sig för mig. ni behöver inte ta hand om mig, jag har klarat mig så bra själv innan, så varför skulle jag inte göra det nu? jag är inte skör, jag är inte svag, utan jag är den starkaste jävla personen på denna jorden. men jag har ingen self-control längre. maten har tagit överhanden igen, och jag äter som en gris. det var längesedan jag spydde. skulle behöva ta upp det igen. fast man vet ju inte hur många kalorier som redan har fastnat. jag behöver en hund. en som alltid kan vara där. jag behöver verkligen min easy nu. han var det bästa som fanns, och pga dessa jävla skolbytena, så är han borta. jag hatar mig själv för det. jag vill ha tillbaka honom. jag vill ha en ny hund. jag SKA ha en ny hund. jag behöver en.


men nog om det, jag menar, varför ska jag klaga? jag har ju redan allt.


we'd have it all

blodet har stelnat. det har frusit till is helt enkelt. jag lever inte längre. men jag är inte död heller.
kan man säga levande död då? jag vet inte. har ingen aning om hur jag känner längre. för något. allt verkar ha runnit bort. bara bort. det finns så mycket jag vill säga, men som jag inte tillåter mig själv att säga. för att jag är inte den som spyr ut mina känslor. det jag skriver här är bara överflödet av det som inte får plats i min tjocka skalle. det finns en massa mer att säga, men jag har ingen.. känsel. fattar inte ens varför jag skriver detta.

jag är iallafall hemma från en 'tjock' men rolig vecka i stockholm. det får bli av snart igen, så jag kan bli.. glad.
jag vet inte. det är väl bara jag som tramsar.






steady my hand

RSS 2.0