fraud monitoring is off

jag har kommit fram till en sak. att hundägare är riktigt sympatiska. bara på två dagar har jag träffat en massa nya personer som gör mig nyfiken. idag fick jag tillochmed två nummer (!). dock så har jag träffat en av dem innan, då hon bodde granne med oss. den andra raggade jag upp hej vilt. haha.

bah, hunden kissade nyss på mattan, så jag tog min ättika och dränkte den. nu fick hon spel istället. men jag fattar inte varför hon kissar där när vi nyss var ute. och nu sover hon som inget har hänt. fan, ättika är bra.
dessutom sover hon på sin nya säng som mamma köpt. hon som inte skulle bidra med något.nu kom hon hem med mat, sänge, filt, leksak, två nya skålar och tuggben. vad har hänt med världen?

whaddup dawg, hoe

det är väldigt äckligt väder ute, så kläderna klibbar om ens fett. hunden har krupit in under min lägsta möbel (ja, det är en schäfer) och ligger där och ser dum ut. jag sitter här och skriver, men fingrarna vill inte lyda mig riktigt. det blir en hel massa stavfel, men eftersom jag är grammatik-snut så skriver jag om alla ord som kastat omkring lite bkstäover. uotm dsesa fljönade ord. men ni ftatr vad jag mnear. *blink*

har egentligen inte så mycket att skriva, om ni dock läser igenom min gamla ilägg ser ni vad jag tänker skriva. hehe, så no more no more, folks. eller jo, men i hemlighet. haha.

letting go of someone you love

igår lämnade jag min bäbis till min tusse, för att de skulle få tillbringa 3 dagar tillsammans.
när mamma frågade hur det kändes, fick jag ur mig 'jag vill ha min tusse och tisselfissel'.
det är nästan så man blir tårögd när man tänker på hur patetisk jag kan vara ibland.
men det hela gick bra, och jag lugnade snart ner mig igen, redo för mötet på BUP. jag ville inte, men jag tvingade mig själv till att vara hyffsat trevlig. snubben jag hade denna gången sa att jag var 'en mycket sympatisk person' som förmodligen hade något som var fel i huvudet. nej, det sa han inte, men kunde ha gjort.
efter sessionen med greken så körde vi till o-town för att lämna nycklarna tussboll hade glömt hemma på mitt vackra skrivbord. sedan bar det av med tåg till landskrona.
illamående som en gnu kom jag av på stationen, och var tvungen att plåga mig igenom en 5 minuters lång bussresa som slutade med att jag klöktes hela vägen hem mot jackielushen. där möttes jag av glad labrador som genast hårade på mina kläder, men också en jackíe som packade väskan. vi skulle ju lixx typ flytta någonstans lixx in i staden, yah know.

allt var frid och fröjd tills jackielushen fick idén om att vi skulle ut och gå. och att jag var som vanligt fett på att göra något utöver det vanliga (annars hade jag väl suttit där och blivit manisk), och sa att vi kan gå hur långt som helst och se var vi hamnar. det var en bra idé i början. väl utanför dörren stod en cykel som vi bestämde oss för att ta med. också ett busskort och en cykel till slank ner i bagaget. så, vi satte oss på järnhästarna och trampade iväg mot glumslöv, när någon fick den intelligenta idén om att vi cyklar till helsingborg. runt cirka 3 mil. eheh.
efter en stunds cyklande blev jackielushen törstig och krävde att få vatten som snabbt som möjligt, och voila, vi hittade en flaska på marken med något i som såg ut som vatten.

jackielushen: åhh, vatten?!
tripp: ehm, nej, förmodligen inte.
jackielushen: smaka på det!
tripp: ursäkta?
jackielushen: ja, smaka på det och säg om det går att dricka.
tripp: så du menar att du tar dö på mig först om det skulle vara gift eller vodka?
jackielushen: ja, sen så dricker jag ändå.
tripp: DET HOPPAS JAG.

så, modig som jag är dricker jag lite ur flaskan, och det visade sig vara vatten. kanon. efter det behövde jag pinka.
turen fortsatte strax därefter, och när vi passerat rydebäck station, var vi helt plötsligt ute på en motorväg. utan lyse på cyklarna. med en massa fortkörande bilar i röven.
men, för att göra en lång historia kort, vi kom till helsingborg helskinnade, kom till glumslöv helskinnade, och fick skjuts tillbaka till landskrona med linda. klockan var nu 06.30 och det var dags att gå och lägga sig.
nu är jag mätt och belåten (illamående) efter en middag bestående av grönsaker, (alltså svamp, paprika, kål, morötter och gurka) och är fett sugen på vindruvor och lite energi i from av cola zero.

you wanna be famous?

skjut skallen av dig och make sure att folk ser det. :)
det är ju bara prffsen (jag & brushan) som klarar av att vara kända utan att blåsa ut hjärnan. titta bara på mig.
glider runt på streeten, bling i käften och glajjor som heter duga. vid min sida har jag en kamphund, liten men i form av en schäfer named rizzla som hugger den som har fladdrande byxor. alltid med mjukisbrallor cruisar jag runt med mina vita sneaks och ser ner på folk som är fula/alternativa/och helt misslyckade.

brushan däremot rockar den s.k huvudstaden med sina vita sneaks, bländande leende (och hår) samt en astma-katt liggandes i soffan. rockar joggingspåret och gymmet, flashar musklerna när alla ser, och glider runt på en bräda när hon fått in balansen (dock är hon bättre än mig, men det behöver ingen veta).

men men, det finns mycket jag inte kan skriva just idag, utan det får vi ta senare.


feelin' naughty, feelin' nice

feelin' äcklig skulle jag vilja säga. jag har inte varit såhär fet på länge. tittade nyss på en bild där man hyffsat ser mina ribs. fett nice. men nu.. bara fläsk. ÄCKLIGT.
måste börja ta itu med detta igen. fyfan. tur att jag aldrig visar mig på stranden. jag hade dött, eller ja, alla andra hade dött. fyfan. jag mår illa av mig själv. inte konstigt att jag retar gallfeber på alla när jag mår illa hela tiden.
nu är jag uppe på 57 kg igen, skäms som fan för att ens ha skrivit ut det. 'hej jag heter tripp och jag är äcklig'.
nu är mitt första mål att komma ner till 54 kg, sedan 50, och sedan jobba därifrån. okej. det ska gå. hjälpen anländer på torsdagkväll. hoppas bara att hon kommer trivas här, speciellt med att dela säng med en valross.

golden dawn

jag funderar på att ställa upp i presidentvalet. problemet är att jag inte har pengar att ta mig till valställena. men jag hade varit en utmärkt president. fer sure. jag har en massa bra förslag om hur allt skulle gå till. men jag orkar inte rabbla upp dem just nu. för jag ska nämligen klä på mig (ja, jag är naken) och få skjuts till o-town och baby.
dags att visa bling-blinget till nya kamraten.

tomorrow

längesedan jag skrev här. känns rätt nytt nu när jag går på och skiver av mig här.
har egentligen inte så mycket att säga, det är samma gamla saker som kommer fram hela tiden.
jag är förmodligen mano-depressiv och måste till 45153853431 olika pskyloger/psykgubbar som ska ta reda på hur djup den är, eller om jag bara är onormalt störd.
är det normalt att lägga upp scheman om hur man ska träna och äta?
är det normalt att äta väldigt lite, sedan äta väldigt mycket och kräka vilket som?
är det normalt att vilja skära av sig 'fettet' på magen?
tror inte det, nej. men så är det.

de senaste dagarna har varit åt helvete. jag har haft fedeproblem med kaggen, och fått ångestattacker stup i kvarten. känns väldigt bra när man asgarvar åt ordet 'fappa' och 3 sekunder senare bölar ögonen ur sig för att man skrattade.
det är inte särskillt kul nej. men nu ska det nog bli ändring. 2500 spänn fattigare om två veckor (förmodligen) ska försöka få mig på bättringsvägen. och ja, jag ska köpa kokain för allt. duhh.

how'd you like that?

såå, tillbaka efter en lång tids oblivion-spelande med en crashad dator full med virus. har varit helt abstinensig
eller inte, men allt för att göra er såkallat 'glada'. egentligen kunde jag inte bry mig mindre. :)

just nu.. är det inte så kul att vara mig. men som jag alltid säger när sådant händer, det löser sig. (inte)

you hate the way everybody looks naked

tjockis (även om inte tusse tycker det), men hyffsat bra-mående.
kan inte skriva mer här på ett tag, eller ja, iallafall imorgon. internet fuckar sig.
puZZ

RSS 2.0