while they're picking up pieces of you

igår var jag fet som ett jävla helvete. inte nog med att jag åt som en häst på stallfiket, när jag väl kom hem tryckte jag i mig en semla. dock var grädden nästan frusen så den drog jag bort. 
 ångesten började sedan riva i bröstet så jag spydde upp skiten i duschen. därefter sa jag till min kära mor att jag skulle äta hos en vän, och hon trodde mig. så det var bara att vandra hem där och låtsas ha ätit redan. fast jag hittade dock godiset jag glömt där i helgen, så jag åt två punchpraliner, tyvärr så var det rätt mumsigt.
 därefter blev jag bjuden på semla igen, och jag hade kunnat tacka nej, men åt en halv för att jag är fet. sedan för att försäkra alla om att jag är fet åt jag två ballerinakex också.

UNDERBART








they're picking up pieces of me

jag såg den vackraste kille jag sett på länge idag på bussen.
påväg hem från träningen, sitter jag i min egen värld, mimandes på låter jag har i lurarna och in kommer den vackraste varelse.
 hans händer är bara ben, han är så omtålig, så skör. hela hans kropp skriker hunger, hans själ river honom i bröstkorgen. allt han har på sig sitter dåligt, det hänger, åh, han är vacker.
 fast med ens blir jag medveten om mig själv, hur jävla tjock jag är.
upphetsande.

every boy wants a body to die for

skinny is sexy, big isn't beautiful

the truth is, att jag försov mig rätt rejält idag. heh, som vanligt vill säga men ännu mer.
så istället för att skynda mig för att hinna med bussen och åka till skolan som en duktig valross, drog jag mitt svettiga täcke runt mig och somnade om. 
vaknade senare av ett sms som jag verkligen inte förstod något av, men det löser väl sig senare när jag får en utskällning för att jag gjort något igen. det ska bli spännande att få reda på vad jag gjort. ska nog ladda upp med popcorn innan, det blir som en dramafilm!

sitter iallafall här och dricker ljummet vatten (isch) och vill egentligen göra något. men jag är så trött i kroppen från gårdagens träning att jag knappt kan röra mig. min svank gör ont och det svider i magen. mammsen trodde jag fått magkatarr igen. som det känns nu hade jag nog hellre trott att det var blödande magsår.
 åh, inatt drömde jag att jag körde världens jävla jeep genom en storstad och dödade människor samtidigt som dinosaurierna tog över.
jag undrar vad det som är fel i mitt huvud


hold me closer, tiny dancer

jag har blivit otroligt muskulös. det är lite obehagligt, och ovant, och tillräckligt för att jag ska få ångest över att ställa mig på vågen.
mina ben består nu endast av muskler (det gjorde de iofs innan också, men nu ser jag bara krallig ut så fort jag rör mig), min svank är synligare än vanligt, mina armar har bulor, magen visar upp konturer av abs när jag spänner mig. min rygg är krampigare än innan. detta känns inte bra. jag vill inte väga så mycket.
jävla muskler.


like a ballerina

i take a pill everyday to help me deal with life

det var längesedan jag skrev här.
 hah, ska man försöka vara lite lustig och skämtsam kan man ju alltid säga att det var 'förra året jag var här'.
men nu är jag en väldigt seriös person och ser absolut inget roligt i det där.

nu ska vi inte vara sådana, jag kom ju hit för att uppdatera er om vad jag hållit på med.
i carried the weight of the world on my shoulders for 18 years and look at me now
 jag går sista året i gymnasiet, ska ta jockeylicens och rida mitt första lopp i vår. jag har avancerat i amerikansk fotboll och ska förmodligen spela VM i sommar. jag är eftertraktad av många, och kommer ha många möjligheter att utveckalas inom båda sporter.

jag har fortfarande min ångest. större än vanligt, kommer alltid när jag minst anar det. jag kommer börja hetsbanta snart igen, då jag måste gå ner i vikt. men samtidigt kommer jag äta proteinpulver så det går jämt ut. jag kommer bli snygg i min nya frilla och kläder som jag kommer införskaffa as soon as i get money.

i'm not the same kid i was when i was younger



        


RSS 2.0