innocence

life's waiting to begin..
/ tripp


we claim our innocence

tragisk vecka.
angelica fick beskedet om att hennes ögonsten hade krossat sitt ben totalt, ungefär sju benbitar simmade en bit ifrån bakknäet, och han skulle aldrig kunna bli ridhäst igen, fan, inte ens sällskapskuse. då hade det blivit boxvila i ett halvår, förmodligen hade han fått hänga i en sele i taket också, men inte ens då var det säkert att han skulle läka ihop rätt.
så, kingsword fick en nål i halsen och sedan var det slut. (de gjorde kanske på det andra sättet, ni vet, kula i pannan och allt det där).  
så angelica gick uy, och jag kände att jag håll på att börja böla.
nu, missförstå mig inte, men jag är inte den som bölar i första taget, jag skäms om jag ens gör det, men hela veckan har jag varit blödig för att mina piller var slut. it went like;
rasande - bölande - likgiltlig - 'glad' - bölande - rasande - död - and so on
allt på under en timme.
men nu när jag har börjat med mina piller igen, är jag tillbaka i mitt känslokalla, normala tillstånd.
det gillar vi.

åh gud åh gud åh gud

snacka om billig fylla, gjord på vatten och luft!
mår illa som ett jävla helvete, allt snurrar och jag låg halva natten på dass och spydde.
inte blev det bättre när jag sedan gick in och duschade och märkte att tre av fem tånaglar trillade av. OCH JAG HAR STÅLHÄTTOR I SKORNA, TACK. fan, måste man vara vadderad i stallet numera?
inte nog med det märkte jag att jag har ett bitmärke på nyckelbenet som dunkar jävlar i det.
'ta det lite lugnare i sängen, höhö'.
nej, nu var det en fyrbent snygging som gav det till mig. men jag bet tillbaka, så det är skitsamma.

sen en sak till som jag måste ha ur mig innan jag försöker vara trevlig,
sluta dra upp saker som irriterar mig! har vi knullat, glöm det! du är en i högen, that's it. prata inte med mig om att 'åhh, du är alltid så negativ och tyken'. ja? och? varför ska du bry dig? låt mig vara mer negativ än de som predikar om domedagen. jag bryr mig fan inte om du har träffat någon jag kände, förmodligen hade jag en bra anledning att dumpa honom/henne. ah, ni får mig att se tulpaner, hela högen.

jag känner en kräkning påväg, måste rusa
hay

you're losing fight all the time

and i'm losing weight again!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (36 utropstecken)

jag har en återkommande dröm varje natt. även om jag inte har tagit mina sömnpiller så är den där. den skrämmer mig lika mycket som den lugnar mig. de kalla, gråa ögonen sticker som knivar i ryggen varje gång de stirrar in i mina. handen som drar upp mig ur tjäran är iskall, kallare än döden. men den vaggar mig sakta in i trygghet. jag längtar tills jag får ett ansikte till ögonen.


sitter här och dricker festis, samtidigt som jag försöker hålla mina händer någorlunda varma. blodcirkulation har aldrig existerat i dem, så när de väl är varma ska man inte hoppas på för mycket. det stora ärret jag har mitt över handryggen lyser kusligt lila. men vad ska man göra? därför hade jag aldrig kunnat mörda någon utan att ha handskar på mig.
men vi får väl se vad framtiden bringar..


RSS 2.0