exteriör

'I can smell your essence and taste your soul.'

något har förändrats. jag känner det på mig. jag är inte hundra på vad det är, men jag tror att vi kommer få reda på det snart. jag ser det omkring mig, nämligen. djuren reagerar konstigt på det minsta lilla. något kommer hända, men jag vet inte vad, och jag kan inte göra något åt det heller.
det är bara att vänta och se.

kände lukten av något skumt innan. en stark doft, av.. något. obehgalig var den iallafall. gick direkt in i badrummet och kollade efter så det inte bara var en av katterna som skitit, men det var det inte.
säkert bara min nos som spelar mig ett trick.

ialalfall, fasta på hög nivå idag. har ingen lust att äta, härligt.
kanske blir en macka ikväll, bara för att hålla alla lugna. dock var jag tvungen att äta en morot till min pilla, annars hade jag legat i sängen hela helgen. de är äckligt starka. ska snart se vad som händer om jag tar alla. hehe.
kan bli kul att se vilken effekt det får. en party-effekt eller en 'kom-och-hjälp-mig-att-dö-effekt'?

TIVOLI IKVÄLL!!!!!111
jag håller seriöst på att dö av upphetsning. jag är barnsligt förtjust i karuseller. hehehe.

min vilopuls? ett slag varje femte minut

jag har träffat en som fascinerar mig. varje gång jag är ifrån denna personen, blir jag orolig. men när jag är nära, då är alla mina sinnen på helspänn. jag fruktar denna person, då jag blir uppriktigt sagt rädd när vi är tillsammans.
jag kan inte kontrollera mig själv, och det skrämmer mig. doften personen avger retar mina sinnen. jag känner mig som ett rovdjur som bara väntar på att något ska slå slint i skallen och slita denna varelse i stycken.
det skrämmer mig det också.

jag är inte rädd, för det mesta. jag fruktar inte mycket, och det finns nästan inget som kan skrämma mig.
utom känslan att inte ha kontroll. jag måste ha kontroll över saker och ting, annars slinter det. därför är det så svårt för mig att flyga flygplan, tillexempel. jag är väldigt noga med att saker ska göras på rätt sätt. MITT sätt. därför får jag oftast höra att jag är en jävla bitch. men jag kunde faktiskt inte bry mig mindre. det är som sagt inte mycket (eller många för den delen) som rör mig i ryggen. jag lever i min egna värld, där ni är tvungna att rätt er efter vad jag säger. hah, det förstås, det gör ni ju nu också.

is i magen

likt ett panikslaget djur river jag upp mina armar, biter igenom köttet likt en pitbull och känner hur senor trasas sönder. pulsen stiger vid varje andetag, samtidigt som gamarna skrattar skadeglatt. något inom mig slits isär och variga sår öppnar sig. jag börjar springa, likt en hjort från en jägare. men till skillnad från hjorten som känner sin jägare, gör inte jag det. jag vet inte vem det är som jagar mig, och pressar mig till det yttersta.
kommer jag någonsin få veta vad det är?

rex & baby förgyller min vardag. det är otroligt skönt att ha dem här. jag mår bra när de vistas i samma rum. de är värda att andas min luft. med risk för att låta som en sönderknarkad/sönderskuren ful jävla berny persson, vi är en högre stående ras. we walk among you.

jag mår inte bra inombords. min mage bubblar. det är obehagligt. men det är den jävla ölens fel. jag ska vara nykterist hädanefter. heh.


shake it, break it

en ny dag, nya problem.
ett test visade positivt, ett annat negativt. men saker och ting kan bara bli bra, eller hur?

snart kommer min älskade brusha hit och håller mig sällskap i denna trista, gråa staden.
det enda som lyser upp är baby, och min ryggrad. dock käkar jag och snyggast godis hela tiden, så den kan man nog säga hejdå till om några dagar.

annars har jag inget speciellt att skriva. känner bara att jag måste skriva något.
men nu är det dags att bänka sig i soffan framför en film.

det blir bra tillslut. eller hur?

i'd give you everything

jag hatar att vara trött. jag är alltid trött nuförtiden. brist, någon? iallafall inte på sömn, då jag går och lägger mig vid halv fucking nio varje skoldag. hehe. men iallafall. hittade några piller som jag stoppade i mig för en stund sen. ska bli kul att se vilka effekter de får. blir det partypiller, illamående, eller bara trötthetspiller? hasch-effekt, kanske?
ähh, palla shii bry sig. piller som piller. dock har jag inte käkat så mycket idag, så någon effekt kommer väl dyka upp.

matintaget hitintills har varit ok, dock åt jag lite godis innan. men det kan jag gå bort senare.
det blir bra. halv-fasta idag, och fasta imorgon. dock vill jag ha en klubba eller en cola idag. men det löser sig det också. nej, time for me att pallra mig in till stan.

technicolor dreamcoat

dålig rubrik, jag vet. men med brist på fantasi och endast tankar på storlek och vikt, kommer man inte alltid på en frän rubrik.

hittade nyss en musmatta här hemma hos jackielushen som luktade gott. kan bero på att det är 'diddle' på den. fint. en sådan vill jag ha i mitt rosa lilla prinsess-rum. jag är ju en liten sessa. mwihiihihih.
anyway, skönt som fan att vara tillbaka i L-A hos jackie. har saknat henne fett. hon sitter och läser vad jag skriver just nu, så jag blir lite stressad. när jag skriver mina inlägg är min blogg hemlig, men man kan ju inte dölja allting.
speciellt inte om det är en mage som är sexton gånger större än vad den brukar vara. nej, jag är inte tjock längre.
jag är fet.

när man inte kan känna sina s.k höfter längre, då är det något som är fel. och när vågen knakar när man ställer sig på den.. ja, då är det något som är jävligt fel. frånochmed nu, ska hela mitt lov kretsa kring mat och motion. jag ska fasta i en vecka nu. klarar jag inte det, då kommer jag straffa mig själv hårdare än någonsin. men det går bra. det ska gå.
kroppen klarar sig utan mat hur länge som helst egentligen. finns en kille i helsingborg som jag avgudar riktigt mycket. han är en jävel på att fasta. en massa cred till att han kan hålla sig. men iofs, han bor själv och kan göra som han vill. föräldrar är piss. iallafall om de hela tiden försöker hitta tecken på att man tramsar med maten.

iallafall så spydde jag som en kalv igår. det har aldrig varit så skönt att spy. aldrig. eller jo, när man druckit en jävla massa som man egentligen inte ska dricka, då är det skönt.
påtal om att spy. apoteket har något som kallas 'kräksirap' som man kanske skulle fixa. det hade hjälpt en jävligt mycket. eller så tar jag bara en överdos av mina antidepp, och voila, huvudet i den vita stolen av porslin.
den är bra vid många tillfällen. när man är pinkig, när man måste skita, när man måste spy, eller bara ha något att göra.

matintaget idag har varit överdrivet mycket, men jag känner mig modig, så jag skriver ut det. feel free to harass me.
jag kommer ändå alltid vara snyggare än er. iallafall från halsen och uppåt.

matdagbok 14/3
- 5 svart/röda klubbor
- 2 bullar
- 2 mackor med ost
- 3 cola zero
- 85 gram nudlar
- 10 - 15 bitar äckligt gammalt godis

det är fan intaget för ca 3 månader, vafan. jävla fetto är vad jag är.
undrar egentligen vad baby ser hos mig. vackrast kanske är blind? vad har jag förutom min million-dollar charm, mitt glödande, dödande leende som får folket att rysa, rynka på näsan och framförallt bli rädda? mina kalla ögon? min elaka humor? mitt underbara utseende (halsen och uppåt)? mina kontakter? min gång? det faktum att jag knullar som en gud? jag vet inte. dock vet jag att jag är kär i mig själv. ibland. och jag kommer tillochmed fria till mig själv den dagen jag är smal. om jag blir det. vi får väl se.

gymmade idag dock. tränade tills svetten rann, så jag har fått rejält med motion idag. har varit rätt duktig med den delen denna veckan. ska bara se om jag hittar nya, svåra sexställningar också, så kan jag nog få lite motion där. att ha sex varje dag är redigt skönt. heh.
men det är dock inte lätt att ha en stor sexlust när man ser ut som en valross, och när ens älskling är 32132131 gånger smalare än vad man själv är. tänk dig att jag är ett stort jävla fartyg som kör över en liten jolle. wohoo.
mitt liv är såå perfekt.

jack and the ghostrider

jag vet vad jag gör för fel med mina matvanor.
jag har haft helt fel taktik. men nu jävla, haha, nu har jag hittat lösningen.
där fick ni, horor.

ut in igen

för att få bra betyg, ska man fuska.
det gör jag inte ofta, och inte nu heller. men det kan vara bra att veta. spelar man sin kort rätt kan man få bra betyg.

men jag pallar shii fuska. dock har jag nyss skrivit ut en recension av flugornas herre, men det finns inga ex kvar av bokfan på biblioteket, och jag hittar inte den jag hade. så det blir lite hjälp. dessutom har jag 4 egenskrivna sidor redan, så lite till kan adderas.

skolan är plågsam nu. alla är fucking på mig. jag måste skicka in mina engelska-uppgifter ikväll, och jag måste skriva recensionen också. men det blir bra, jag har tid. sedan har jag inte så mycket annat kvar. det enda jag slarvar med är matten, men det kan kvitta. huvudsaken är att jag fattar mina egna uträkningar och att det blir rätt, eller hur?

har kutat runt hela morgonen fram och tillbaka, då jag första hade tid på UM (för er som inte vet; ungdomsmottagningen) för att kolla så att allt är bra, för att sedan komma till skolan och få veta att någon jävla cp-lärare som heter rita letar efter mig. redan på dåligt humör pga stelhet, letar jag upp den här 'rita' då, och får reda på hela hennes livshistoria. jag menar, vafan? tror du jag bryr mig? det enda jag bryr mig om är mig själv och mina närmsta vänner.
iallafall delade hon med sig om åh så onödig 411 att jag nästan dog av de elakheter jag hade försökt tränga undan. frestelsen att säga någonting elak var stor, men jag höll mig. istället satt jag och stirrade kallt på henne.
hon hade fått för sig att jag behövde hjälp med alla ämnen, då jag hade OTP-varningar. vafan? jag har fan GP i alla ämnen utom matte. känns bra att hon säger det när man nyss fått reda på motsatsen.

men men, nu ska jag dra mig. pallar inte sitt här och jobba med excel. makes me wanna throw my guts up.


hemliga agenter med höftont

så, idag skulle jag alltså rida på nicolina.
iklädd ett par åtsittande, sexiga, svarta ridbrallor och matchande chaps + dojjor, och med ett självsäkert leende gick jag in till min lärare och frågade om sadlen.
nu är det såhär att nico är rätt.. fet, så vissa gjordar går inte runt. så jag fick kuta till lindblad's och våldgästa deras fikarum. väl där kom en skällande rasmus fram och ville bli kliad på magen, samtidigt som niklas fru gav mig en mördande blick. fick reda på att sadlen fanns i rummet innan spolspiltan, så jag och mitt fina sällskap som heter lotta gick dit för att råna dem på x-antal saker. sadlen var en glidig jävel som satt väldigt högt upp, och jag, som inte ens når marken när jag sitter på en shettis, skulle försöka ta den och välter då ner 635434 selar och huvudlag.
men sadlen blir min efter ca 5 minuter, och vi banar oss tillbaka till stallet, där pernilla kommer med nico.

sadling och uppsittning går utmärkt, och jag skrittar ut på stallplanen. där rider jag sedan i små volter för att mjuka upp henne, och känner hur hon känns och reagerar på tyglarna. känns som att sitta på en tickande bomb egentligen. de hjälpande tygeltagen jag tog var fan inte nådiga. lite senare kom alla fina flickor ut ur stallet på sina pållar och vi började bege oss ner till slingan. precis innan man kommer ner till träningsbanorna stod en traktor. nico som är så jävla snäll annars, taktade lite och gick sidledes förbi. senare lugnade hon ner sig och vi kunde fortsätta mot de andra traktorerna. men DÄR, där stod en kamera. nico började takta igen och sadlen gled på sniskan. hon travade lite halvt förskräckt förbi och lugnade sedan ner sig.

som vanligt när jag är ute och kör/rider så tänker jag rätt mycket på scenarion som kan hända. just nu satt jag och tänkte 'hehe fan vad kul det skulle vara om tyglen gick av hehe då är jag nog rätt körd hehehehehe jag vill ha cola och sex hehe ja cola och sex hehehehe' och vad händer tre sekunder senare? tyglen går av.  där sitter jag med en hysterisk nico med bara ett långt snöre i handen. det visar sig sedan att bettet har glidit ur flabben på henne och hon har sidostycket i munnen. hon börjar snurra rundor och två sekunder senare ligger jag på marken, med brallorna fulla av sand och bara en sko. jag håller fast i tyglen för glatta livet och lyckas till sist lugna ner hästen. då kommer daniela springande, tittar på tyglen och frågar hur jag mår. som vanligt är jag dum i huvudet och säger 'tyglen gick av hehe'. hon hämtar min sko och jag sätter mig i gräset och tar på den. blir uppkastad på pålle lite senare och daniela leder henne en bit. när jag känner mig tillräckligt tjock i sadlen släpper hon och säger att jag ska trava ifatt de andra. nico sätter av i slängtrav och tar sedan bettet och sticker iväg i full galopp. när hon känner trycket i munnen från mina tygeltag ökar hon farten och det enda jag gör är att sitta kvar och se dum ut. 

när hon senare når de andra hästarna, saktar hon av, men fortsätter senare att slängtrava. när jag väl får ner henne i skritt för att sitta av, så travar hon snabbt iväg, och då går fanimej tyglen av igen, och jag ligger på marken. 
så jag har fucking ont i höften nu. 
men jag har inte ätit mer än en morot. :D 

precis vad du vill

åh, jag är så underbart fuckad idag att det knappt är sant.
sitter och fånler åt lasse som käkar på min rullgardin samtidigt som jag gör allt för att hålla tillbaka pisset som trängs i min kisseblåsa. anledningen? upptaget i badrummet.
och det har det varit i snart 1 timme. och jag har inte pinkat på hela dagen. eller jo, en gång. men då var det knappt något att pinka ut. trevligt ämne, förresten.

maten idag är hyffsad, har gått bort mer än 1000 kcal. det lönar sig att gå en praktisk linje.
ridning på feta nicolina imorgon då. ska bli kul. det var längesedan jag satt på en hoppetossa.
nej, nu orkar jag seriöst inte skriva mer. pisset kommer snart ut genom näsan och smälter ner mitt skrivbord.

förlåt för igår

nu har jag satt ett nytt mål.

jag ska gå ner 5 kilo denna veckan. 5 fucking äckliga kilon, så jag är där jag började för kanske någon månad sedan. det är fan sjukt hur jävla mycket jag har gått upp. jag mår skitdåligt pga det, och nu får det fan vara nog.
jag orkar inte se ut som en fucking jävla valross bredvid baby.
när man ser revben, höfter och nyckelben på sin älskade och sen inte på sig själv, blir man fan skitäcklad. iallafall jag.

nej, nu är det nog.
såg bästa thinspo-filmen idag, och känner mig motiverad. har lagt upp veckan, och den känns bra. nu är det slut med maten och den dåliga motionen. nu ska det funka. bones, here i come!


we'll give it all up

sitter hemma hos babe och lyssnar på rise against, medans vackrast fixar sig inför emmas lilla 'partaj' som patrik skulle sagt. det känns som en bra dag, då jag ska spöa babe i 'heroes of might and magic III' senare. hehe.

fick en redig attack innan och stod och grät i köket. men bebis trötade mig. och jag snorade ner x antal tröjor/kuddar. men det var hyffsat skönt att få ut lite av de tankar som kretsar innanför mitt tjockskalliga pannben.
 anledning till ångest? svar: alldeles för mycket mat under veckan. fick en smärre chock när jag såg mig i speglen. värre än vanligt. ändå har jag fastat i två dagar. eller ja, fastat och fastat, men ätit skitlite. det kändes bra. veckan som kommer ska det bli rejäl skärpning. nu ska jag ner till andra delmålet. 48 kilo. jafyfan.

kom och tänka på att det är påsklov nästnästa vecka. känns skitbra då flera bra saker händer.
här är dem:
1. brush kommer hit
2. binx hänkar på
3. JAG BLIR AV MED MIN TANDSTÄLLNING!!!!1+ett

fan vad bra det kommer kännas. trippen glider runt i solglajjor med värsta hollywood-smilet, och fansen flockas som fan och skriker efter autografer. en stund senare joinar binxen och gexen upp och vi glider fram i en ferrari som sverige kirrat oss efter vi rökt upp allt deras hasch. stannar till vid första bästa tattoo-studio och gaddar en delfin på röven, och en fjäril på handleden. sen super vi oss fulla och däckar på en gräsmatta vid rosengård.
det hade suttit fint.

fight the wrong

jag hatar datorkunskap. jag menar, vad fan behöver jag det till? jag kan redan sådant skit, iallafall det mesta. excel kan suga hästkuk. seriöst. jag får fedepaniken här, breh.
inte nog med att läraren är något av det trögaste jag mött, han är dessutom ful, luktar illa, och har världens sämsta humor. bud på att slå honom med en slägga. riktigt jävla hårt. han kan lika gärna säga hejdå till sitt pannben nu. jag är verkligen lack nu.
snart ställer jag mig upp och vrålar att han är ful och dum. som verZta barnungen. han kan gott få det.

fick sug efter 'a clockwork orange' precis. superskön film. shiiiet.

känner att kontrollen ligger på topp idag. verkligen på topp. dagens intag av det ni tjockisar kalla 'livsviktig föda' har bestått av en cola zero och en liten klubba. seriöst, den var skitliten. ska försöka smita middagen också, och isf har jag morgondagen kirrad också. no food makes tripp go happy.

danmark med mor min idag. ser fram emot det enormt, men ändå inte. jag måste ha nya kläder, men jag ser inte fram emot att få plocka storlek xxxxxxl och få reda på att det är för litet. eller.. så är det inget som sitter bra på mig, och mor börjar hacka. fuuuck.

men jag bryr mig inte. idag mår jag faktiskt bra.


broken and torn up inside

just nu vill jag bara ta ett av de rakblad som jag har i min låda och skära upp halsen och låta allt rinna iväg. få känna den där lättnadskänslan när man inser att det är försent att göra något, att det inte finns någon chans att någon skulle kunna återuppliva dig. just den känslan kommer jag längta efter hela mitt liv.

jag vet att de flesta som jag känner läser min blogg, och när de ser vad jag skrivit blir rätt sårade.
men jag kunde inte bry mig mindre. känner ni igen mig nu? den som inte känner något för någon? det är såhär det ska vara. jag ska vara tuff och stark, inte sårad och svag.

nu ska jag berätta för er, att den dagen då jag träffade älskling, ja, som jag älskar väldigt mycket, den dagen hade jag åter igen bestämt mig för att ta livet av mig. allt var planerat in i sista detalj. när allt som skulle hända den dagen hade hänt, skulle jag baxa mig ner mot centralen, ta tåget någon station, och gå en km längst spåret.
där skulle jag sedan ta de sista pillerna av den karta jag hittat, och vänta på det välkända ljudet av ett tåg som växlar hastighet. då skulle jag ta ett djupt andetag, klistra ett leende på läpparna och gå rätt ut.
sen skulle det vara slut. allt det jag hoppats på, skulle hända. folket skulle sluta bry sig så jävla mycket.
du vet, ensam är stark.

'lend me your ear and i'll tell you about the things i fear open your heart and i'll tell you why i'm torn apart'

dotdotdot

jag har slut på rubriker. slut på tankar. slut på känslor. slut på..luft.
jag hatar att känna såhär. jag måste prata med älsk. eller nej, det kanske är bäst att skita i det. palla ente bråka med folk nu, då jag känner att jag är för 'svag' för att stå emot musklernas styrka.
sammanfattning: jag kommer boxa den jävlen som irriterar mig.

jag har ätit som en ko dessa dagr, och nu mår jag jättedåligt pga det. men det löser sig. jag har ju inte ätit något mer än tre tuggummi idag, och druckit 2 cola zero. det är tillräckligt mättande. ska se om jag kan hålla detta hela kvällen, men hungersmärtorna är jävliga när man ska sova. magen hugger as fukkz nu, men det går väl över, hoppas jag.

åhh, fan vad jag klagar egentligen. jag som har allt.
en snygg sak att kela med och älska, en alldeles underbar katt/hund, en brusha som är värd att dö för, vänner som är helt fina, och mitt utseende, mitt perfekta utseende.
get me a new body and i'll might like you

bad times

älskling är stenad. jag är sur. bra kpmbination.
men jag har inte käkat på hela dagen. :D

last days of december

jag har ätit väldigt mycket de senaste dagarna. så mycket, att jag skäms för att jag ens skrev att jag hade ätit mycket. två gånger tillochmed.

men det blir iallafall bättre. jag har inte gått upp mycket alls, och inte fått så mycket fett på mig. vi får se det positiva i det hela. snart åker mamma och då ska jag fasta i en vecka. härligt.

igår.. hände det en massa saker.
träffade upp med baby i stan och chillade runt lite med gabbe och robin. träffade en massa folk som jag inte träffat på länge. snackade med gabbe om hans johanna och lekte med mina nycklar i fickan. heh.
sedan mötte vi upp jocke och hans crew vid biblioteket och rullade oss en sutla. blev stenad as hell och började bitcha mig mot babe. slutade med att jag dissade hårt och gick. men det löste sig lite senare, och nu är det bra. även om jag är en självdestruktiv, egocentrisk, anorektisk jävla bitch som äter för mycket,
lite senare blev det även gille hos fröberg, alltså metalfest. alla hade längre hår än vad jag hade, och jag kände mig rätt dum när jag satte mig bredvid danny och flinade som fan.
lite senare förflyttade jag mig från soffan till sängen som stod där, och slog mig ner bredvid mina sthlms-djur, (som spontanåkt till malmö samma dag), och slickade dem i ansiktet. senare joinade jag hanna och babe i köket där vi rullade en feting till, rökte den, och blev helt mosig i hjärnan. och eftersom jag alltid blir så jävla däng efteråt, så bestämde vi oss för att ta oss hem. vid bussbytet på värnhem kräkte vackrast och jag fick sitta och se hyffsat glad ut. i ärlighetens namn så var jag sjukt ledsen, och hade ont överallt.
men nu är det som hände mellan oss iallafall löst.
nu är det bara maten som står ivägen för ett perfekt liv.
ah, dags att spy.

RSS 2.0