play it loud

bra dag idag, har ätit mycket (?) bestående av två mackor med ost, lite fil + flingor samt två finfina morötter. runt 300 kcal kanske vi kan räkna det som. vad vet jag?

stan i sthlm idag med vackraste gex. vi gick runt och kände oss svimfärdiga nästan hela tiden. fick fetaste svallningarna, satt fint i kistan. lulz. fick med mig en hel del grejer också, till bruttorna där hemma. tjackade ett datorspel för treåringar också, bara för att det var enkelt att sno med sig. jag är så bra.

jag vill inte ens veta vad jag väger, eller kommer väga efter nyår.


342602-3

the violence in destroyed frames

skrev ett inlägg till bloggen i min dagbok, då bristen på internet och all connection är låg.


atm är jag mitt ute i ingenstans, och det enda man ser är skog och åker. VÄNTA,  jag såg precis en sjö! vilken lycka. känns fett skumt att skriva dagbok igen, då kärringen bredvid läser vad jag skriver. haha, min handstil ftw. <3
ser seriöst ut som en utvecklingsstörd har skrivit. en av anledningarna till att jag tog med dagboken var pga att jag ville skriva, och dels för att jag kan rita i den!!!1+ett
även om jag inte kan rita. det kan jag bara ibland, men knappast på en skranglig buss. publicerar bilden också, så ni kan njuta av min konstnärliga sida. voila, jag är ze mästerkonstnär! min hand börjar göra ont, då min ställning inte är den bästa. armen är ihopklämd i en skum vinkel, så jag har en känsla av att skitet går av innan jag spytt ut allt jag vill ha fram, denna gången på ett förstaklassigt papper. 

klippte mig igår. nu ser jag ut som en bearded collie istället för en afghan. klart en förbättring, även om jag nu är en herdehund istället för en bög. fast jag kommer alltid vara bög i mina kompisars ögon. ;)

shoppade igår. ja, jag betalade faktiskt för vissa grejer. obey me. men en del saker slank ju ner, bara för att. fick frågan 'hur fan lyckas du?' av fröken jonna.
ja jonna, det är en av mina medfödda egenskaper. alla andra är kopior, jag är självlärd. kanske dags för mig att öppna en skola? eller ja, starta en utbildning. 'hur du blir kleptoman' låter fett catchy. det hade säkert blivit bra TV också.

påtal om något helt annat, tror jag vi har landat i linköping. klockan är 15.27, och jag har suttit på denna jävla bussen i 5 timmar och.. 28 minuter. min rygg värker som en hovböld, och jag tror bergis att min röv har smält samman med sätet.

tillbaka till det jag skrev innan. som sagt var jag i stan igår med mina kära uttrar hanna & emilia, samt dannöö och jonna med tillhörande pojkvän, fredrik. dagen började med att klockan ringer (ja, den är på även om det är lov) och jag går direkt upp och börjar på det förbannade jävla pusslet jag fick för mig att lägga. efter en massa svordomar och kramp i alla möjliga leder, kommer dagens höjdpunkt: posten.
iom att jag är så jävla rastlös så blir jag hysteriskt upphetsad när posten kommer. och idag hade jag all rätt att bli det, för där bland alla räkningar låg ett avi som var adresserat till mig.
oh, the joy! det visade sig vara mina nålar som anlänt. jag kastar på mig kläderna och fixar en sminkning som skulle tagit er en halvtimme, rusar ut i hallen (ha i åtanke att jag inte är stressad, bara hyper) och drar på mig skorna, när mormor ringer. och som alltid är det underbart roligt att höra henne klaga och vara orolig över att jag förmodligen dör på resan upp till sthlm, och för guds skull, ta nu ordentligt på dig, och stanna inne på nyår, jag vet ju hur ditt humör är och blah blah. efter att ha förklarat att jag KOMMER överleva, kan jag äntligen påbörja min vandring till posten och det väntande nålarna. as usual för jag problem med leg-biten, men till sist kommer bruttan på att det inte behövdes. så jag langar upp mina sista cash och betalar. när jag kommer ut märker jag att det ligger hundrasextiosjutusenfyrahundrafem meddelanden på min mobil, alla frågandes samma sak, 'vart är du?'
ja, inte fan vet jag! så jag pallrar mig till bussen som kommer efter fem minuter och tar mig till gustav där mina kära undersåtar väntar. väl framme utbyts kramar och hälsningar, samt en och annan svordom från min sida. sen är det dags för det vanliga trallandet överallt, och alla träffar med folk som står en nära och sådana man träffat på fyllan, samt den som sparkade undan ens kryckor i lund. jävla hora, max.
sen blir det en hel del nallande från min sida, och en snabbkurs i hur man gör när man tar saker med prislapp/larm. piece of cake. är man fingerfärdig är man.
ytterligare problem med en senare kortbetalning, då jag är tvungen att hala upp mitt matkort och mitt CSN-kort för att ha något som liknar ett leg bara för att bli nekad av kortjävlen som bara funkar när det själv vill. sen hände inget mer, bara att starta gräl med en gubbe som trängde sig före i busskön. that pisses me off big time, men vill han frivilligt mucka med mig får han skylla sig själv. det resulterade i en vass armbåge i ryggen senare. charmouta. 
off topic: jag har nu antagit en grodliknande ställning som gör att jag skriver ännu fulare. 

för att skriva det som bloggen egentligen handlar om, går vi till ämnet mat. idag har jag enbart mumsat på en naturdietbar, och en avokadosallad + pasta med ost tryckte jag i mig när jag väl var framme. dög bra, då vi förmodligen går och tränar imorgon. ska bli en soft vecka. först träning/fasta hos min älskade brush, sedan likadant hos finaste amanda. det enda som blir jobbigt denna veckan är nog galan på fredag, då man måste käka upp allt man ha på tallriken. tre rätters + dessert, jättekul. ska köra med servetttricket och blir det verkligen för mycket så spyr jag upp skitet. men det ska nog gå bra, det löser jag. känner att kontrollen ligger rätt högt, och det känns bra. har druckit dåligt idag dock, men orkade inte ta med min älskade vattenflaska, då jag hade varit tvungen att gå på dass var fjärde sekund. 

nyår på måndag då. har två väskor nästan fulla med sprit, så det kommer bli väldigt lyckat. men nu börjar jag få kramp i handen, så jag avslutar detta. kommer säkert kasta in fler rader under veckans gång, så alla kan vara lugna.

over and out 

bruised

jag har motionerat bort 407 kcal idag, på att gå och shoppa. ätit lite thaimat och gått bort det också, kanske runt 200 kcal stoppade jag i mig. nu brölar min mage rätt rejält, men en kopp té sitter inte fel. det luktar fett med piss i mitt rum. jag hatar att färga håret. katterna blir som tokiga av doften och bara äcklar sig med mig. uhuhuh.

stockholm imorgon. ska bli jättekul. jag kommer vara glad. men rexieboy, gotta warn you, jag kommer äta det jag får ner, och det är rätt lite. bara så du vet brush.

nu ska jag tvätta av färgen, och koka mig en kopp te. igår föll jag ju för frestelsen att trycka i mig mandelskorpor, och jag har en känsla av att jag kommer trycka i mig resten idag. no worries, det är kanske 7 stycken kvar. jag tillåter mig att äta dem. jag gör det. tror jag.

you bring me to pieces

jag är fet. jag hatar mat. jag hatar mat. jag hatar att min självkontoll sviker mig. jag gillar min mobil. den har kaloriräknare. <3

åt en massa igår, pga att dannyboy var här. jag fattar inte att jag verkligen tillät mig själv att äta. jag hade ju varit så duktig! hela dagen på en kopp té, och jag var inte ens hungrig. ändå åt jag. fyfan.

matdagbok för igår:
1 pizza
runt 6 dl godis


det är en jävla massa kcal i det. och det stoppade jag i mig. hetsåt och kunde inte få upp skitet, för danny höll stenkoll. ibland hatar jag mina vänner. jag vet att de bara menar väl, men jag mår inte bra om jag inte får göra det jag brukar göra. aja, vad som är gjort är gjort, tyvärr. det är nog den enda saken jag kan ångra, faktiskt. när jag säger något, gör något eller whatever så ångrar jag aldrig det. jag har aldrig ångrat något jag sagt/gjort på fyllan, eller när jag varit hög på piller eller annat. aldrig. men när jag äter, då, då ångrar jag saker. då kryper ångesten verkligen upp och riktigt skrattar i örat på mig, för att jag är så jävla patetisk. iallafall när det kommer till mat, annars vet ju alla att jag är den perfekta människan. det är bara så det är.

maten idag kommer nog inte vara någon större fara. känner jag att det verkligen krisar, så åker det upp. men det är bara en pastasallad, så det ska nog gå bra. annars åt jag ju lite godis imorse (FAN), som kan ha gett runt 100 kcal, räknar jag det som iallafall. så en sallad kanske kommer ner också, jag vet inte. imorgon ska jag ägna mig åt mitt pussel som jag började på idag, och förmodligen slipper jag tänka på mat. annars skulle jag gå i stan med hanna, och då nöjer jag mig med tuggummi tills jag kommer hem, då jag ska beställa något lätt, jag har ju 'ätit' i stan. haha, jag har faktistk en skönare inställning till duschar, påtal om någonting helt annat. när jag fått i min för mycket mat, så går jag alltid in och duschar så jag får igång magen och kan lätt spotta upp skitet. i påsar, då mor brukar duscha efteråt. men jag hatar verkligen att duscha. frrrr.

danmark idag med dannylove. tjackade en hel jävla massa sprit, kändes döbra när jag stegade in som kungen i varenda spritbutik och halade fram cashen. ja, jag vet, det är inget att vara stolt över iom att det är 16-års gräns, men ändå liksom. folk tror oftast att jag är äldre än vad jag är, så vi gick in i en tattoo-shop, och checkade lite tatts, hittade en fin som de skulle ha 5000 DK för, fett billigt om man jämför vad de skulle ha för den i sverige. så jag fick tatuerarens nummer, och planerar på att fixa en tid där lite senare. och för att åter igen hoppa till något helt annat, så är danskar något av det äckligaste som finns. (förlåt izabell, men så är det.)
de snackar som om de har en socka i halsen, de luktar konstigt, och de är fula. ja, fula. kommer ni inte ihåg att jag sagt att utseendet är det viktigaste? det stämmer fett mycket, eh breh.
fast de kan vara ganska roliga. speciellt när horor, ja horor, försöker ragga på mig. kul! jag blev lite smickrad. alltid kul med mer uppmärksamhet, även från samhällets slödder. eller ja, slödder och slödder, jag kan liknas vid en hora ibland. iallafall när jag är full. men måste man ha cash så måste man. visdomens ord innan jag går, 'måste ha pengar, ska börja hora'.


jag gilllar sälar

bleh

ätarkväll idag. fyfan för mig. fasta imorgon istället, kanske kan hålla mig till ett äpple. lulz

dark blue

öhhh, jag mår fett illa idag. måste TYVÄRR käka hemma idag, då mor övervakar mig som en kossa. men två potatisar och lite sås är inte så farligt. plus morötter, blir väl runt 300 kcal, kan jag nog räkna det som.

senare blir det hanna och emilia. :*
ska bli kul att träffa er igen töser, och komma ut härifrån. orkar inte sitta hemma med mamma och mormor i en dag till. jag blir galen. haha.

nu har jag fett tråkigt så jag sitter och limmar på mina naglar. kul.

julen är över!

matintag idag:

2 knäckemackor m. ost
5 mandelskorpor
1 1/2 vegeköttbulle
1 krm sås (jag svääär breh)
2 dl mjölk
3 1/2 dl julmust
2 lingongrova varav en med ost och en med rödbetssallad (ca 1 tsk rbtsd)
4 mandelmusslor
4 chokladbitar
1 1/2 sojakorv
1/2 dl vegekebab
5 babybell ostar

.. and that's about it. rätt bra. runt sisådär 800-900 kcal. det tar vi igen med en fasta imorgon.

*host*

sitter här med en hals torr som ett sandpapper, en mage som låter värre än en motorsåg, och ett par leder som verkar tillhöra en 90-årig kärring. men för att se det positiva i det hela, jag åt inget på hela dagen igår, och jag har inte ätit mer än 300 kcal idag. dessutom är skitet väck imorgonbitti. anyway, vi kan ju börja från början.

vaknar runt mitt i natten, fryser som fan, tänker att fönstret står helt öppet, så jag skuttar upp och stänger det. tar sedan på mig min flis, och kryper huttrandes ner i sängen igen. ligger och skakar som fan i runt 2 timmar innan jag somnar. har ingen aning om vad klockan är, men svettas som fan och känner att jag verkligen MÅSTE kissa. sätter mig upp och drar av mig flisen, försöker resa mig, snubblar omkull, får kämpa mig upp på fötter trillar ut genom dörren till badrummet. kan inte stödja överhuvudtaget, men hinner pinka klart innan jag faller ner på golvet. men en sista kraftansträngning (innan det mesta blir svart) lyckas jag mors uppmäksamhet, innan jag precis hinner resa mig och spyr blod. x-antal salladsbitar kommer med upp också. ligger på badrumsgolvet en stund innan jag kämpar mig upp och in i sängen igen. sover asdåligt hela natten. dagen efter består av att jag mest kryper runt på golvet för att undvika att svimma. ligger och halvsussar hela dagen i soffan, har ingen koll på läget what so ever, och bara döar. vaknar emellanåt och frågar var fan jag är, men lägger sedan av med det då jag märker att det bara gått fem minuter sen jag frågade förra gången. kryper i säng runt 22, och sover as hela natten. vaknar idag och kan inte röra mig alls. så har det varit hela dagen. kanon. jag känner mig verkligen som en kärring.
dessutom har mor min sett alla ärr jag försökt dölja, men hon tog det med ro. nej, nu är det dags för mig att gå och återfukta halsen. god jul på er, emojävlar

pretty please

waaaow, maginfluensa en dag innan jul! go me.

changes

matdagbok idag:

1 lingongrova m. ost = 65 kcal
3 pepparkakor = ?
lasange (coming up) = 350 kcal

ERRORERRORERROR

matdagbok idag:

4 lingongrova m. ost = 240 kcal
3 pepparkakor = ?
5 crackers =  70 kcal
200 g sallad m. tomat/gurka/lök = 56 kcal

equals around 375 kcal.

hyffsat.

you've got a rip

shoo snart jul då. ser både fram emot det och fasar. julen är rätt känsligt ändå, när man tänker efter. men nog om det. jag ska tjata om mat istället.

/\/\@Td@680k:

1 lingongrova m. ost = 65 kcal
3 pepparkakor = ?
lasange (coming up) = 350 kcal

= 420 kcal

ändå ändå. imorgon kommer det bli mindre käk, då jag har jägers framför mig hela dagen. då är det bara för mig att kuta runt där och se glad ut. braaa bra. behöver alltså inte käka hemma imorgon. tror jag. beror på hur länge jag pallar kylan. kommer säkert dö ut eller något. känns bra. sitter här i sessiga pj's med grodor på, och min ursexiga mörkgröna stall-fleece. med mitt namn på. mycket mysig tröja. *droolZ*
är pissig som fan, men orkar inte gå på dass, då mommy dearest står och slår in julklappar i köket. låter utmärkt ju. hon cuttar mig om jag sticker in huvudet där.
i got punched in the nose for sticking my face into other peoples business

anyway. hade tänkt slänga mig i soffan och läsa den utomordentligt tråkiga boken jag köpte för 5 spänn. men den kanske blir mer spännande sen?

thin is for winners

sitter i skolan yao. asbull, och har asont i magen. värsta svullen. ätit som en ko, men ska inte käka mer sedan.
matdagbok as we speak:

2 dl fil + 2 flingor = 100 kcal (bättre att räkna mer än mindre)
en pepparkaka = ?
2 knäckerbröd m. ost = 125 kcal
1 lingongrova m. ost = 65 kcal

= ca 290 kcal.


alldeles för mycket. men som sagt, jag slipper käket hemma. anledningen till att jag åt idag var för att mommy dearest satt med mig vid maten. annars hade jag fan skippat allt. nu måste jag as för att jag ätit. får ut och gå senare, men mina hörlurar har pajat. jättekul att gå utan musik. känns helt, fukkz.

stan idag med hanna. <3
ska bli fett kul. damen behöver handla julklappar, och jag är precis den rätta personen att vistas i varuhus med. speciellt där det finns vakter och larm. fick en liten önskelista av bruttorna i klassen idag, om vad de ville ha efter min sthlms-resa. det blir inte lätt brushan, jag behöver din hjälp. lite smink hit och dit, sedan kommer någon med 'lösnaglar'. wtf? hur ska jag få ner dem? äh, är man mästerkleptoman är man. jag borde tjäna fett med flos på detta egentligen. höhö.

funderar på att börja med kostfibrerna igen. ska dessutom kolla upp när gymmet har öppet på lördag. imorgon blir det nog bara softa hemma, om inte hanna drar ut mig på gille. ingen dricka för mig iallafall. kanske går ut och går en runda imorgon. hade nog varit rätt skönt, då jag måste äta hemma imorgon. lördag kan jag nog inte slingra mig, men söndag borde det gå. säger bara att jag ska käka i stan så är det chill. träna måste jag också göra på söndag. ut och springa lite, eller dra till gymmet. måndagen är ju käkdagen. du ska jag kränga, och förmodligen riskera att gå upp x antal kilo. men har jag tur stöter kroppen upp skitet själv. annars är det hårdträning på tisdag. ut och springa, gå, duscha kallt, powernapa, duscha varmt, ut och springa, gå, gymmet, duscha igen, spy galla och vatten. ja, det som känns rätt. det ska bli bra, annars kommer jag må dåligt i minst 16 dagar. undrar bara hur det ska gå i sthlm. får hålla stenhårt däruppe. det ska gå.

väntar numera på att izabell ska sluta skriva till sin pojkvän och gå och möta sin morsa istället. inte kul att sitta och vänta på värnhem i 45 minuter. kallt som fan är det, hörlurarna har pajat, halsduken är hemma, cashen är slut and so is tuggummina. verkligen min dag idag. <3

 känns bra att skriva på detta tangentbordet, måste jag säga. fett mjuka tangenter, som bara glider under fingrarna. hehe. iallafall. ska vi snacka om vad som hänt på kroppsfronten? det är alla intresserade av.
knäna orkar inte bära så mycket, armarna är helt slut. höfterna är lite spetsigare än innan, ryggraden kan kännas när jag böjer mig. revben syns liiiite, men inte tillräckligt. nyckelbenen är bara fettiga. bleeeh. i wanna reach featherweight perfection.

ibland måste rastlöshet vara bra. då jag blir det rätt ofta, och spontangör saker, som att tex. städa garderoben eller leta igenom lådor (som jag btw aldrig skulle gjort annars), så borde jag ändå förbränna rätt mycket kalorier, då jag hela tiden studsar runt. men nu ska vi dra oss. time for me to freeze my ass off.

let's take this moment

nu räcker det. nu har jag gjort detta tillräckligt länge, och vad får jag? skuldkänslor och ångest. det är dags att lägga av. med maten. varje gång jag äter går jag in och kräker upp skitet igen. jag mår inte bra av att ha kvar det i magen, men inte heller av att äta det. jag klarar inte ångesten när den kryper upp på mig och lägger sig runt halsen som en jävla snara. skulle baka idag, slutade med att jag numera har runt 350 kalorier i mig. jävla förlorare. och jag som skulle vara snäll stjärna och äta med mamma idag. det kan jag ju fetglömma. jag har för lite energi för att gå ut och springa, så jag gör x antal sit-ups och hoppar runt lite här hemma, för att få väck det mesta. nej, nu måste jag skärpa mig. orkar inte sitta och böla nätterna igenom för att sedan gå runt som en zombie och missa skolan. två dagars fasta, vatten och buljong. det är det som gäller nu, torsdag och fredag. lördagen börjar vi lite försiktigt. då är det gymmet som gäller i tre timmar. det rör mig inte i ryggen vad ni tycker och tänker av mig. jag gör det som känns bra för mig, så ni ska fan bara hålla käften.

amanda, jag vill vara hos dig nu. jag behöver ditt stöd och dina piller för att komma igenom detta.
rex, jag behöver dig för att du är den som betyder mest. du är familj.
ni andra, er behöver jag bara den dagen ni fattar vad jag håller på med.

jag tänker inte spy ur mig några kärleksförklaringar eller något. men bara några små rader om hur mycket jag egentligen uppskattar er. om ni nu är värda det, vill säga.


skinny is sexy, big isn't beautiful.

20 hour drive

ehh, varför ska jag hela tiden envisas med att skriva 'hormail' istället för 'hotmail' när jag loggar in? hmpf. jag kanske är en hora. fett bra. *höhöhö skitkul*
kände för att tramsa lite här bara. kliade i fingrarna, men jag vet inte vad jag ska skriva egentligen, så det blir nog mest bara klagomål, trams, självdyrkan, och things som kommer upp. det var en bra idé, det kan vi börja med.

coming up:

18 dec: kaptenen startar på jägers, sela på och softa, baka, träffa nic
21 dec: skolavslutning, tävling mot treorna på jägers
23 dec: träna satan
24 dec: julafton, käka som en gris, dö i soffan, klaga på mormor, spy
25 dec: träna satan, få pengar på kontot
26 dec: hem till catha, låna några saker
27 dec: träna, softa, fika i stan?
28 dec: köpa sprit i danmark med polarna
29 dec: till utlandet för att träffa brushan
30 dec: softa hos brush, träna, röka pipa
31 dec: nyår, festa satan, alkoholförgiftning
1 jan: flytta hem till amanda <3
2 jan:  softa, fasta, träna
3 jan: åka hem till motherfucking malmö
4 jan: hästgala, supa mig askalas


så ser det ut. rätt mycket att göra nu när jag tänker efter. men jag är ju supertripp, så det ska gå bra. haha, nästan ett helt blogg-inlägg där jag inte klagat på att jag är tjock. där kom det. men den satt där den skulle. uhm. vad finns det mer att säga? jo, jag är kleptoman. kliade i fingrarna i affärerna idag, kom hem med saker för över 300 spänn. snyggast var ju ändå när jag stoppade en dyr jävla leksak i brallorna. helt obvious, men ingen såg det. är jag skicklig eller vad? skitet kostade fan 99 spänn! jag menar, för en liten skitleksak. inte fan att jag payar för den. hade dessutom slut på smink, så lite foundation satt bra. fast det blev tre, danny slash catha behövde också. sen ögonskugga och en ny pennsaksskit satt fint i fickan det med. läppsyl och någon eye-make up remover satt bra också, och en julklapp fick jag också ner. hehe, billig jul detta. det enda jag payade för var två julklappar och ett par scooby doo-kallingar, som jag btw kärade ner mig i, alltså köpte jag dem till mig själv. men jag är ju också fett smart, så jag hade tappat min hundring, men danny, min räddare i nöden, langade fram en hundralapp just in time. ibland är det bra att ha vänner. hehe. så.. finns nog inte mer att skriva tror jag. men men.


it's over

lulz, jag har ätit idag också, men nu har jag iallafall ätit det jag skulle äta. har jag tur kommer mor hem med crackers som går på 30 kcal. de är goda. vatten har jag druckit som en ko idag också. fett bra.

matdagbok:

6 lingongrova m. ost = 360 kcal
 
ändå bra. eller ja, om man ska se det positiva i det hela så är det väl hyffsat. dessutom fick jag något slags anfall igår och spydde hela dagen, och voila, när jag sedan vägde mig (med kläder och shit på kvällen håll käften) så hade jag gått ner typ 2 kg. LITE SOM FAN. men bättre än innan.

ändå ändå, liksom. ska ut och gå senare med jacob, en jävla runda. jag har ju tyvärr inte orken till att kuta, då mina ben och hals kollapsar. men det är skitsamma. gå är skönt det också, rensar tankarna. imorgon ska jag fasta, men om det verkligen krisar har jag tillåtit mig själv att käka ett äpple. för sist jag fastade slutade det med att jag hetsåt, spydde och svimmade på badrumsgolvet. mycket upphetsande må jag säga. nej, dags för mig att gå in och tvätta håret, och nypa lite i fettet för att trigga mig själv lite till. man kan ju inte se ut som ett fläskberg för alltid, eller hur?

get the fuck out

idag är jag pigg som fan. ögat rinner värre än igår, men jag är fett pepp. känner för att dansa som en galning och bara bränna kalorier, fast jag tror jag måste pissa först, annars sprängs väl skitet.
jag är det bästa du någonsin kommer vilja träffa, så är det bara.
jag tar hand om de fina, du får mina rester. sola dig i glansen medans du kan, för vill du möta mig är det chill, för du kommer aldrig komma före maj som april. haha.



en runda till

just my luck ;) *lindsay lohan*

ögoninflammation i ena ögat, uhuhu


big isn't beautiful

så sant så. därför har jag de perfekta dagarna nu! <3
tre dagar, utan mor mig. fatta vad jag kommer må bra. hehe, får ta igen allt det jag loosade igår.
matdagbok:

1 baguette m. ost/tomat/smör/sallad/gurka
godis

inte så mycket, men ändå. godis? vafan. nej, nu ska det blir ändring. påtal om ändring, den pizzan jag tryckte i mig, den fick jag upp senare. tack för det, kroppen. skitet stötte upp den själv. ibland gillar jag min mage. fast det är bara om den gör som jag vill. hehe. iallafall, nu ska jag slänga mig i soffan med en bok och en kopp té, och bara softa. ha en trevlig helg, horor

fucking failure

jag är så jävla äcklig. jag har hetsätit en pizza, och mamma vaktar badrummet. jag är så värdelös.

i wanna feel my bones on your bones

i'm falling apart and you can't do anything about it.


jag har ätit som en ko. 399 fucking jävla äcklig kalorier. jag hatar detta. jag hatar att äta. jag behöver inte äta.
jag vill bara lägga mig ner och dö. så känns det idag. dags att överdosera en karta antidepp. kommer kännas bra. det bästa som kan hända är att jag dör eller kräks. vilket som går bra.
har börjat föra matdagbok igen. den är inte särskillt fin. massa saker uppskriva.

som idag tillexempel.

baguette m. smör/ost/gurka/tomat
en liten lussekatt
sallad m. 2 tomater
minimorötter
fruktpåse m. äpple och vindruvor

allt går ner, samvetet lägger sig i halsen och drar ner mig. jag raspar upp halsen varje gång jag går på toa. jag börjar få sår på knogarna.

rex
amanda
naith, jag behöver er nu.


ability to create a war

jaha, då var det dags för ännu ett intressant inlägg från mig, där jag klagar som in i helvete om vad jag har ätit och hur mycket jag har spytt, och åh vad jag ångrar mig.
.....
nu har jag i princip skrivit allt det jag skulle skriva. fast för mina trogna läsare, kommer jag upprepa det jag skrev ovan. jag är jätteseriös. alltid. men det är det ingen som tror. stackars mig.

iallafall. käkade as igår. typ 12 knäckebröd. haha, vadå beroende? 12 knäckebröd, samt lite morötter och en yoggi mini. satt som en spark i magen. den lille klarar inte så mycket mat. det märkte jag i söndags när jag var på glögg och bara körde ner skumsaker i halsen. fan vad äcklig jag kände mig, så jag försvann iväg en stund, för att 'lätta på trycket', hehe. så sammanlagt spydde jag 3 gånger när vi var borta. sen när vi kom hem tryckte jag i mig ett äpple samt några små morötter. sen fick jag ju tag i en twix, så den och 7 andra karamelltwix åkte ner. sen ville jag duscha. så det gjorde jag. och ändrade ställe och spydde i vasken. haha. sen spydde jag i dasset. och i duschen, till sist i en påse som jag slängde. sedan städade jag undan alla bevis, förutom lite som jag hade glömt i dasset. det fick jag ju höra för senare. jävlar vad lack jag blev. haha. hade ni varit här hade ni trott att tredje världskriget hade brutit ut. jag är en jävel på att käfta, det är därför jag alltid får spö när jag är ute.
annars har veckan gått hyffsat bra. förutom att jag ska laga lite mat nu, men det är wok, så lågkalori it is. måste ju ha någonting i magen, annars viker sig ryggen.
jäpp, min rygg ger upp om jag fastar. fett kul. nu har det börjat kännas i knäna också, då de inte pallar hålla uppe min enorma tygnd. vågen visade 55 kg med kläder på, men det fixar jag nog galant. one more pound i know i can win.      puss på er

tsss

dags för mig att svara på frågor.


anonym 1: någon slags skum utländsk müsli är det jag käkar. finns säkert någonstans i affären. med frukt och skit.

anonym 2: jag är gud, inte mer med det. men även gud kan bli besiken på sig själv när allt inte går som han vill. lätt som fan.


nu har jag nog inte mer att säga. ska gå och se glad ut istället.

god's out

failure

fan vad jag är tjock. jag hatar mig själv för att jag äter. måste ner i vikt. ska in på dass och spy nu. jag klarar inte av denna jävla pressen jag har på mig. vill gå ner nu! dags att fasta. att överdosera något kanske hade varit något. jag orkar inte mer. vadsomhelst, bara jag kommer ner till 36 kg.

such a whore

orka. igår åt jag både godis och popcorn. dåligt samvete som fan. men men, jag har tagit igen det idag. bara käkat det jag ska. inte mer, inte mindre. så ska det vara. har inte tappat ett skit dock. äh, det löser sig. sitter och fryser som fan, askallt ute ju. var med dannyboy och sussen i stan idag, mycket trevligt. dock väldigt äcklande med choklad och grädde. men de får ju trycka i sig vad de vill, så länge jag slipper.

fest hade varit rätt festligt. men ändå. jag är numera nykterist tills nyår. haha. LYCKA TILL TRIPP. nu har jag blivit erbjuden sprit också. hädanefter ska jag hålla käften om mina planer.

'det är bättre att hålla käften och låta oflk tro att man är dum i huvudet, än öppna den och bevisa att de har rätt.'
citat of the day. jag tror jag ska sluta prata igen.

the day i left the womb

det är nog dags för mig att presentera mig.



när du läser min blogg och besöker min bilddagbok och slänger dit några rader, kan du lätt säga att du har snackat med en rockstar. för det är det jag är. jag går också under namnet Tripp. jag har inte så många olika sidor här på nätet, bara myspace, helgon, bdb och vampirefreaks.com. om du har snackat med mig på några andra sidor än dem, har du tyvärr inte snackat med mig, utan med någon av mina miljoner fejks. jag gillar att träffa nya människor, sålänge de är snygga. ja, jag är väldigt fåfäng och utseendefixerad. utseendet är allt. jag spenderar mer tid på mitt hår och smink än 'normala' människor gör. jag går under en sjukdom som kallas anorexia, om man ska tror vad läkarna säger. mina dagar består av att räkna kalorier och fett. får jag för mycket kalorier i mig, sätter jag fingrarna i halsen och spyr upp skitet. jag kommer inte börja äta normalt förrens speglen visar det jag vill se. jag är fet, och det kvittar hur mycket jag går ner, jag kommer aldrig bli nöjd. jag är den snyggaste personen du någonsin kommer möta. jag har en charm som är värd sin vikt i guld, och den bästa personligheten du någonsin skådat. jag älskar sex. jag gillar det hårt, du vet, bitas och rivas. jag har 5 piercingar och 4 nya på G. inga tatueringar än sålänge, men ska gadda en backpiece om något år. nej, jag är inte bög. jag är singel. men jag älskar att hångla med killar. och tjejer. att hångla är roligt och oskyldigt. jag har de bästa vännerna någonsin, och om du är på dem, så kommer jag slita ut dina inälvor. jag är som en pitbull när det gäller att försvara mig själv och mina vänner. alla vill vara mig, och jag kan inte klandra dem.


brother, put your needles down

beating heart



i wanna feel my bones on your bones


                                        342602-2

beating faster

puss på min anonyma kommentator. <3

shit breh, har käkat mycket idag. 11 knäckebröd och lite pasta. blir typ.. 380 kalorier. har motionerat bort det genom att promenera fram och tillbaka från hagen, och det blir runt 540 kalorier. tänker kanske kanske kanske belöna mig själv med två morötter senare. känner mig ändå rätt duktig. men måste hålla ut tills det är julafton, då ska jag käka tills jag kräks. har hittat några fina piller jag hade tänkt trycka i mig nu och se vad som händer. ska bli skoj. jag gillar det farliga. sluta fucka för mig

nightmares

skojade bara. skit i vad jag skrev innan.

fucking curse

waaow, längesedan jag skrev. eller inte, men för mig är 1 minut en väldigt lång stund. är man rastlös så är man. finns inte så mycket jag kan skriva. vet inte hur mycket som kommer slippa ur mig, som inte alls är så bra. vet ju inte vem som kommer läsa.

har käkat askalas mycket idag. fick extremt dåligt samvete och försökte få upp det, och voila, det gick inte. 'bra', tänker ni. NEJ INTE BRA, säger jag. istället står jag som en jävla kossa och raspar upp halsfan för att det inte kommer något. dags för mig att dricka vatten tills jag spyr.


jag mår inte bra nu, hjälp mig då för fan

RSS 2.0