tell it, break it, fuck it

jag är en lönnfet jävla brödnarkoman som nyss åt upp godiset jag hade kastat i papperskorgen.
idag ska jag mäta omkrets.

vi ska på fest

.. eller inte.
kom inte på någon annan rubrik.
snart är det valborg då, fan vad tiden gått snabbt egentligen. snart har jag och älskling tre månader, och båda hoppas på fler. det känns bra när jag är med vackraste.

ska supa mig redlös på valborg, det är redan bestämt. slagsmål, snutar, sprit och jag är inte den bästa kombinationen. men vad gör det att spendera en natt i fyllecell? det kan vara en kul sak. haha.
bra saker med valborg?
- vänner
- sprit
- ingen mat
- varmt?
dåliga saker med valborg?
- kallt
- sprit
- kallt
- snutar

se? det jämnar ut sig. men ska vi ta det som bloggen egentligen handlar om. det har faktiskt gått bra. två/tre veckor in på veganfronten, och har aldrig mått bättre i matväg. nu finns det inget jag kan äta!!!11 nej, men ärligt, det känns bättre nu utan ägg och skit. hittade tofuost igår, så ostsuget löser sig. allt annat också, hoppas jag. mamma är lite trött på mig, men det ska väl gå. hade tänkt ha fedegympan senare, bara svettas. kommer må fint senare. hoppas jag.

swishy dreams

fick nyss reda på att bmth ska spela i sthlm och jag blev riktigt.. pissed.
jag har älskat dem i snart 2 år, och att alla band jag gillar ska komma till den äckliga jävla såkallade 'huvudstaden' retar mig mer än våra katter.

har kommit på vad jag är. jag är brödnarkoman. det är fan det enda jag äter nuförtiden. mättande, lätt att kräka upp. bröd är livet, men jag äter alldeles för mycket. skjut mig

it's cold inside

här sitter jag och fryser som en jävla gnu i ett kylskåp. med tjocktröja, långkallingar och en filt fryser jag satan. mina händer är som vanligt kalla som döden och mina ärr på armen är lila som de brukar bli de få gånger jag fryser. jag är rätt kallblodig i vanliga fall, men just nu hade jag helst velat vara i en bastu. själv. helt påklädd.
ni vet den där bilden jag sa att jag skulle lägga upp? den blir det inget av. ska jag vara ärlig känner jag mig alldeles för äcklad för att ens lägga upp den. allt fett bara väller fram och jag ser ut som ett jävla bacon bredvid älskade. nu jävlar ska jag gå ner till den vikten jag vill ha. om jag inte hade varit så jävla morgontrött hade jag lätt gått ut och gått på morgonen, men jag får lägga om det till kvällen.

matfronten har gått hyffsat, ätit lite igår och idag, och förbränner desstu mer. lagar faktiskt mat nu, då jag måste ha något varmt i magen. lågkalori-mat ftw <3

skulle vilja rekommendera en peppande video som ni finner hos Peanut, men vet ni inte vem fröken är, så får ni fan leta upp henne. personen i denna video är så sjukt snygg. även om hon är döende. hehe.

summer so bleak

jag ska göra något vågat. jag ska ta en bild på min kropp och lägga ut här, så kan ni superfina människor använda den som reverse thinspo. för så jävla äckligt fet är jag.
dessutom får ni mitt älskade benrangel på köpet. fatta att man känner sig som en valross?

do you need it to be spelled out for you?

tre ord räcker, jag är fet

the city sleeps in flames

uppenbarligen funkade inte pillerna så värst bra, och det var ändå en överdos på tom mage. hmpf. men men. inget nytt att uppdatera än sålänge, bara att jag är fet och att jag ska skita i att fasta, då det uppenbarligen går lättare för mig att äta mindre. utom när det kommer till bröd. har haft en brödsvacka idag, men det blir bra imorgon.


i hope you suffer

1100 mg Sertralin Ranbaxy

jag orka fan inte mer.

vi får se vad som händer, och hoppas på det bästa.

i fucked up

palla att nästan alla är surfittor idag. på en dag då jag faktiskt är pigg, hyffsat glad och rastlös as hell.
men det löser väl sig. ska snart ut och gå en runda, då mor min, eller ja katterna behöver torrfoder och kaffe. ja, vår fetaste katt har en passion för kaffe, okej?

jdfhaknvljkadf, jag får fan panik. måste hitta på något, och det är snart. men jag ska ju inte till tandläkaren förrens 13.30 så jag har lite tid att döda. men jag känner inte för att gå ut just nu, för det har jag ju sagt att jag ska göra sen. fan vad svårt det blev helt plötsligt. nu blev jag helt hysterisk. nej, jag måste röra på mig annars får jag väl en panikattack antar jag.

hur man bäst gömmer kropp och vapen i en bil

jag är ett sådant misslyckande när det kommer till maten. jag sa ju också att jag skulle vara ärlig och skriva ut mina failures här, och det tänkte jag göra också.
fastan igår? den sket sig. mest för att jag var ledsen. då äter jag istället för att svälta mig. får försöka ändra det så att det blir tröstsvält istället. det hade varit jättebra.
men det blir nog bra till slut. hela veckan har ju varit fukkz, så vi får väl säga att hela matplaneringen har gått åt helvete. men jag ska (ännu en gång) ändra på det. start imorgon, då jag ska motionera hela dagen. förmodligen ska vi se CV på kvällen, och då kan jag springa bort lite kcal där också. det löser sig.
det känns både bra och dåligt att träffa en massa folk imorgon. jag är inte ett dugg pepp på det, men det kanske hade varit bra för mig. jag behöver komma ut lite, träffa mina fans och se snygg ut. måste dock se om jag kan göra något åt håret innan vi sticker, så imorgon, förutom motion ska jag testa hårfrillor. fast jag har faktiskt köpt hårspray, och jag har en jävla massa mousse och gelé och piss så det ska väl funka.

det var sjukt längesedan jag var ute och festade loss. jag är iallafall nykterist nu, så vi får väl se om det blir lika kul som det är när man är full. men i rätt sällskap är det nog inga problem. det är liksom jag, och mina emo-fans. SKITKUL. jag kommer fan bli förföljd. så jävla snygg är jag inte. eller jo, vem försöker jag lura, det är jag.
hmm, vi får se hur jag gör. i värsta fall kan jag sticka dit för babys skull, annars får det vara. men sticker jag dit slipper jag äta. hehe. vi får se vad framtiden bringar.

känner ett stort sug efter något. jag vet inte vad. känner bara att jag vill göra något roligt, så jag funderar på att:
1. lägga mig i soffan och läsa
2. slötitta på film
3. spela datorspel
4. fortsätta skriva på min bok

svåra val. jag stack ju hem från skolan för att halsen och huvudet fuckade sig rejält. men nu verkar det som det var en dåligt idé. det är alltid roligt att vara tillsammans med mina tikar. de är för härliga. tiden går sjukt långsamt nu när det är ljust ute. jag hatar det. haha, fan vad mörk jag låter. 'ehh jag trivs i mörkret där jag sitter och tycker synd om mig själv och lyssnar på HIM' omgomgomgomgomg. darkneZZ.

ska vi jämföra det jag har att välja på?
om jag väljer alternativ nummer ett, så hamnar jag där jag legat i stort sätt hela veckan. jag har iofs nya böcker så som 'Catcher in the rye', 'Eragon', ' Stopp! Stanna för fan!' och 'Hål i huvudet' att läsa. men jag håller ju på med två andra böcker, som inte lockar mer, iallafall inte den ena. hmm.
om alternativ två skulle vara det jag väljer, har jag absolut inget att titta på förutom 'Alexander'. men som jag sa innan så hamnar jag i soffan där jag legat och äcklat mig hela veckan. och vad menar jag då med äcklat mig? JAG HADE TEX SEX I DEN IGÅR OCH FÖR FLERA DAGAR SEDAN. men det var egentligen inte det jag syftade på, det jag menade med äcklat var att jag ätit godis där. ja, fyfan för mig. bara inte mia kommer tillbaka. då spyr jag. hahah, torrt. men iallafall, jag har redan sett alla filmer, och dessutom är det för ljust för att se en såpass 'mörk' film. med mörk menar jag att upplösningen och en del scener är rätt mörka i bilden, så om solen står på ute, som den råkar göra nu (men jag ska inte klaga, men bara den ger fan i att lysa mig i ögonen stup i kvarten) så kan jag lika bra sätta mig framför speglen och titta på mig själv, för det är det enda som kommer synas i TVn.
kommer alternativ 3 locka mig så kommer jag sitta fastnaglad framför datorn i sisådär 4351654 timmar. och så jävla roliga är inte de spelen jag har. just nu står det mellan 'The sims' och 'Age of mythology', men inget av dem känns särskillt.. bra. jag känner inte för att ta dö på massor med konstiga varelser eller skapa simmar som jag lite senare tar dö på också. men måste jag välja? lätt 'The sims'. 
och alternativ fyra, det är faktiskt det som låter bäst nu, men jag har ingen fantasi what so ever, så än så länge blir det 'The sims' som vinner detta derby. 

påtal om något helt annat så måste jag till en kiropraktor som kan knäcka rätt min rygg. när jag tänker efter, så skulle jag behöva en massa saker.
tex: spa, en shoppingtur, fettsugning, personlig tränare, en ny dator, en hund, en tandblekning och en kiropraktor. det är faktiskt mest prioterat at the moment, då min rygg hurts like hell. jag tror seriöst att den är redigt sne, och om jag inte gör något åt det kommer jag dö i förtid. ska ringa en imorgon, så det löser sig. sen är det ju tandblekning imorgon också, förhoppningsvis. nu när jag glider runt med hollywood-smile kan man gott få det att skina lite mer. tror ni att tandläkaren kan rätta till min rygg också? jag vill inte känna mig som en fet kärring med rollator. nej fyfan, det är nog mer som behövs knäckas till när jag tänker efter. höften kan få sig ett knäck, handlederna, NACKEN,  bröstbenen och jag är faktiskt ganska övertygad om att några revben måste knäckas tillbaka. och när han ändå är igång kan han lika bra punktera mina lungor. tack. 

yemekela

jag är en sådan jävla besvikelse. skjut mig någon

if there was anything left

jag lade om schemat idag, så fastan är flyttad tills imorgon. det blir bättre, då mamma jobbar länge.
annars har det gått bra. åt lite förmycket idag, men det löste sig, heh.

just nu.. har jag världens ångest. jag vet inte ens varför. men det känns som fan. vill bara banka huvudet i marmorbänken bredvid mig (även kallad fönsterbräde). nej, jag tror jag måste gå och lägga mig.
det bästa hade dock varit om baby hade varit här och klappat på mig.


day 1: a new start

nu börjar min kamp mot vågen igen. denna gången på riktigt. känner mig pepp som fan, och vet att detta kommer gå jättebra. som jag skrev i ett inlägg för några dagar sedan ser schemat ut såhär idag:


- väga mig samt mäta omkrets på bröstkorg, lår, mage, hals, handled
- äta ett 'knytnävsmål'
- motionera

och en annan viktigt sak som inte har något alls med schemat att göra.. att sluta äta mjölkprodukter. jag tar steget och blir vegan. iallafall när det kommer till maten. som jag sagt nu sexhundranittiofem gånger så vet jag redan var ullen som mina kläder är gjorda av, kommer ifrån. så chilla, för fan.
nej, detta får bli ett tråkigt inlägg, då boken som jag har liggandes i vardagsrummet kallar.

---------------------------------
sammanfattning första dagen: jag klarar mer än jag trodde, dock åt jag lite väl mycket till middag, men det har jag kräkt upp. morgondagen blir bätte, då det är fasta som gäller. dock tillåter jag mig själv att ta en cola zero om det krisar med blodsockret.


people stare because they're jealous

sitter hemma hos lovie och lyssnar på TV-spels musik. ett under att jag inte blir galen. men men, ingen skada skedd än så länge. om man bortser från allt jag käkat den senaste veckan..

dock ligger jag kvar på 54 äckliga kilon, men större förändring förutom dubbelhakorna finns inte. om två dagar börjar allvaret. och jag är fett trött på att äta så jävla mycket. men vad kan jag säga? 'jag laddar bara upp'.
det blir bra. då min tandställning är av, och en plastskena ersätter det stora hela, har jag fett ont i käften dagarna i ända, och det bästa är att jag definitivt inte får äta med den. sjukt bra, om man frågar mig. då det tar mig hela 20 minuter att ens pilla av skitet när jag väl ska äta, kan jag ju lika bra strunta i att äta för att slippa pilla mig i munnen! låter inte det bra?

hade nyss ett fint snack om sex med babys syster. det var givande, faktiskts. att höra om andras sexliv och problem är altlid lika kul. får mig att känna mig som en rådgivare. hah.

usch, illamåendet satte nyss in, men det går väl över det också.

jag vill inte vara kvar här

i denna feta, meningslösa kropp.
var på elevvårdskonferens idag, och fick reda på exakt hur värdelös jag är. inget funkar mer. matten, engelskan och svenska är åt helvete. det teoretiska i stallet rullar på, men inte det praktiska.

'hur mår du egentligen?'

är frågan jag numera alltid får. syns det inte på mig hur jag mår? jag mår ju helt jävla perfekt, som en jävla kung. ser ni inte det på mitt plastiga leende? eller mina kalla, bruna ögon? hah, ja, bruna ögon kan vara kalla. mina är det. ser ni inte det på mina stela rörelser? att jag rycker till vid minsta beröring? att jag inte ens bryr mig om att titta efter vad jag äter? allt faller isär. jag vill bort nu, nej jag vill fan inte vara kvar här.

jag går i min egna lilla värld. jag och mina barn lever skyddade i klostret. vi kommer inte släppa in dig även om du fryser ihjäl. vi är de enda. ni lever i en helt annan värld, och ni är inte välkommna in i våran värld. jag ser inte varför ni inte bugar inför mig. jag är såpass mycket större (i två bemärkelser) än vad ni någonsin kommer bli.
jag känner smaken av jord i min mun.. mina öron blöder av boskapens skrik..

fragile skin

as.. i look up to you
a cold carved stone, that i look up to for guidance
now you're lost smashed to pieces by this hammer i have
with this i swear you'll crumble, reaping what i have, cold cry
your face, your guidance won't be in vein, last time
your face, not again! forget your face?
i count this watching crumbling down, from the sky and with this hammer you will crumble!
from the sky, you will crumble,
from the sky, destroy such beauty, count the lies on my own fingertips,
destroy such beauty, death awaits
destroy such beauty! please forgive me


oreglebundna hjärtslag

älskar att mitt s.k hjärta fuckar sig som värsta aset. slår snabbt som fan, sedan hoppar över tre slag och slår snabbare igen. känns jätteroligt när man helt plötsligt inte lever längre. iallafall inte under tre slag.
till något helt annat. imorgon var det meningen att jag skulle väga och mäta omkretsen på saker, men ska jag vara helt ärlig så vågar jag fan inte. därför skjuter jag upp det tills nästa vecka, då jag ska ta tag i mitt liv igen och sluta äta. inte för att jag äter mycket nu, men jag äter fel saker. de saker jag äter är..godis. ja, du hörde rätt. jag har levt i snart 2 veckor på bara godis. jag vet att jag är äcklig, men vem är ni att döma? jag vet att jag är fet som fan och äcklig på alla håll och kanter, men jag är iallafall modig nog att erkänna det.
men nu ska det bli ändring (även om jag sagt det för flera veckor sedan).
för att trigga mig själv till lite mer saker, tänker jag skriva upp det jag ska göra här, och isf får ni, mina kära läsare, ta del av mina misslyckanden och framgångar. nu kände jag mig givmild. <3
okej, here it goes, med start på måndag nästa vecka.

måndag: ta nya mått och väga mig, äta ett mål mat, inte större än min knytnäve
tisdag: fasta, motion från stallet
onsdag: fasta, motion från stallet
torsdag: en sojalatte + knytnävsmaten samt motion
fredag:  knytnävsmaten + motion x2
lördag: fasta + motion
söndag: knytnävsmaten + motion

sedan kommer ju allas favorittid, alltså vägning och mätning.
saker som också kommer bli nytt är maten. jag har bestämt mig för att utesluta alla mjölkprodukter och lite senare bli vegan. nej, jag tänker inte gå runt i bastkläder, då jag redan kollar upp var min ull kommer ifrån, så chilla.
alltså, nu kommer ingen kunna utfodra mig normalt, alltså kommer det bli svårt för de som bestämmer sig för att bjuda mig på middag. perfekt. dok kommer jag ha svårt att klara mig utan osten, men det får sojamjölken kompensera. detta kommer gå bra, det känner jag på mig.

thank you, miss

det har varit en dålig vecka på matfronten, men dock har jag inte ätit lika mycket skit som jag brukar. jag hatar detta, men det ska gå. måste bara sätta mig framför speglen nästa gång jag får för mig att jag är hungrig.

en fin kväll idag, siktar jag på. antingen ute med mina tikar, eller hemma hos babe och chillar. jag vet inte vad jag vill. helst av allt skulle jag nog vilja ta en snara, spänna fast den i taket, ställa mig på en stol och låta skitet ha sin gång. för det är vad jag vill just nu. men det går väl över till senare, då det trots allt händer lite roligare saker.
'äta' ute med tikarna låter mycket trevligt, dock vill jag inte äta mer än en sallad. men ibland kan man offra sig för laget, dock är det laget som ska offra sig för mig, jag är ju allsmäktig. heh.

var på tivoli igår. jag älskar tivolin. men dessa karuseller tog dö på mig. vi åkte twister, första gången satt vi tre och det gick asbra. senare satte vi oss i ett monster som hette 'ramba samba' och det gör jag fan aldrig om. när vi hade stått och tittat på den verkade den intressant, men när vi väl kom upp i den var den en riktig jävla mardröm.
den gick nämligen baklänges och skitfort. jag brukar aldrig må dåligt av karuseller, men detta var sista gången jag någonsin åker denna! när vi väl kom av spydde jag saliv och slem som  en fucking kalv i ca 10 minuter innan jag blev upptvingad i 'twister' igen. denna gången gick det inte lika bra som första. nu var vi bara två i en sådan vagn, och uppenbarligen var jag numera inte byggd för att åka denna. enligt denna metall-maskin var jag underviktig (bah!) och satt inte kvar i tre sekunder ens, utan att bli dunkad från sida till sida. hemskt. till sist fick baby sitta och krampaktigt hålla fast mig. kul att få 16 ton valross på sig var tredje sekund.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
sedan den dagen har det inte hänt så mycket. iom att blogg.se har bestämt sig för att hata alla medlemmar har nog fler än jag fått problem med inloggingen och dampat loss. eller ja, det var nog bara jag som dampade loss.
för det brukar vara så. när jag behöver skriva av mig fuckar blogg sig. skitbra. vad ska jag då göra? cutta sönder min arm som jag redan gjort? (om ni inte redan fattat det så är det som står ovanför den lilla steckade grejen gammalt as hell)

som sagt, jag har redan skrivit ny historia på min arm och min mage. allt för att låta smärtan sätta sig någon annanstans istället för i huvudet.

RSS 2.0