i still feel like shit

it's easier to quit,
you're pushing me, fucking pushing me


scratch the skin and i'll bleed to death in minutes


oh, how i need you

it hurts me just to be near you


made to be broken

i'm wrong, so damn wrong


I LET THE RAZORBLADE CONTINUE ITS DESTRUCTIVE DANCE AGAINST MY ARMS AND WRISTS

i just can't let it out

jag har fuckat det igen.
jag hatar mig själv på alla jävla sätt jag kan komma på.
när man skadar den man älskar, den man behöver, genom att knäa den i ansiktet och få den att blöda näsblod, när det var du som senast tog hand om personen när någon hade knäckt näsan på den. att bara attackera den när den säger att man ska gå för sin egen skull. när man gör fel hela tiden fastän man sagt att man inte ska det. när folk sprider falska rykten om allt om man tror på dem. när man attackerar en brudjävel som kallar en 'fi tta' och 'hora', och sedan upptäcka att det var den personen som knullade din älskade. då ångrar man att man bad om ursäkt. när det krävs två stora killar för att dra bort en från ditt hjärta, som du så desperat klamrar dig fast vid, fastän det skriker åt dig att gå för att du är en hora, en fitta och bara förjävla äcklig och att du aldrig ska visa dig igen. att allt ömma ord som smekt bara var falskt, när du bara vill göra alla rykten sanna för att kunna krossa dig själv ännu mer.
 när du skiter i att lyssna på din andra hälfts varningar om att det kommer bli fel, och att du inte borde vara där. därför att otrevliga saker kommer hända. för att du är tjurskallig och inte lyssnar, blir ångestfull och går dit ändå, bara för att hindra dig själv från att skära upp handlederna. när du inte tror på vad personen säger, håller dig undan, ger blickar i smyg, håller dig till de personer du vet att ditt hjärta inte tycker om, för att de ger dig skydd gentemot sveken. när du låser in dig med 5 killar på en handikappstoalett och lyckas få alla att se det. när du öppnar dörren för att gå ut och hämta något, och din älskade sitter där och vänder sig för ett ögonblick om och får se dig komma ut, och sedan se alla andra där inne. allas viskningar som följer, alla ord som längtar att få sprida sig till alla, det är sant och det är sant, jag lovar. när man verkligen mår illa att se personen skada sig själv, och veta att man själv är en del till det för man kom. för att man hgömmer sig bakom falska leenden och att allt är bra. ta hand om dig, jag är orolig. jag vet att du klarar dig, men det gör inte jag. när man inte hittade personen och antog att något hade hänt. när man sliter ut sina egna inälvor och har sitt hjärrta i handen så att alla kan se hur jävla patetisk och sönder man är. när apatin tar tag i en och man vet att alla ord som man kallats stämmer.

'du är äcklig, så jävla äcklig. stick, jag vill aldrig se dig mer! är du dum i huvuvdet?! stick, du är äcklig, en jävla hora. stick, din fitta, bara stick, jag vill inte ha dig här, jag vill inte ha dig'

this is just the part i portray

you're beautiful, can i hide in you and stay?

jävla austin, försökte ta död på två travare häromdagen.
kunde mörda efteråt

keep those tired eyes closed, listen to my instruction
i will show you self-destruction.

fucking up my life

söndag:
göteborg galopp, resultaten var inte dem bästa precis.
wyclef slutade någonstans som sexa-sjua, och western fact kom blan de sista.
mina andra små skyddslingar placerade dig sig lika 'dåligt', men jag gillar dem ändå.

måndag:
började på mitt nya jobb.
ska sommarjobba ute på jägers istället för gården, då det har trasslat till sig lite därute. no need to worry, det har varit så länge. så hädan efter spurtar jag runt på jägers, och snackar spanska med alla chilenare/argentinare/brasilanare som hälsar lika glatt var gång. iallafall var jag ute på galopprunda på gasolin direkt efter vi mockat. låg åt vänster bakom chefen, och han var pigg och sprang glatt på. enda felet var att han hoppade innan vi kom ut på rakan, och min fot fastnade i stigbygeln. jävla piss, skavde som fan och såg väldigt fult ut. men det är ju bättre än att tramsa runt med bara en stigbygel. därefter var det dags för andra turen, denna gången på austin. stark som ett jävla ånglok tågade han på när vi kom ut på banan och jag fick glatt ställa mig upp och hålla emot med hela vikten så han inte skulle sticka med mig. men vi red om fröken hollstenius ändå, och gjorde ett sött litet tvärstopp i slutet av banan. sedan var det dags att ta moon life och western five ut på lite sprutrunda. five hade kvalat i torsdags, och blev lite förvånad när det var många hästar ute på banan samtidigt och att det kom grus på honom, HONOM, av alla.
så han skulle bli grusad. men 'leffe' var pigg som ett svin, och stackars western hängde inte riktigt med. han har korta ben, så inget grus för honom.

tisdag:
dags att visa vad man går för. ägaren skulle komma och titta på alla 'western' hästarna, bestående av five, memory och prospect. så upp på memory, ut på lilla banan och hej jävlar betongklump. munnen försvann, hästen tappade ena bak och tågade på. väldigt roligt att komma ut på rakan sedan och inte ha något att hålla i. men när jag började sjunga för henne så började hon sakta ner. är det verkligen så hemskt att höra mig sjunga? svar: nej, jag kan sjunga. i duschen. och när jag är själv. och ibland när jag är full.
 men allt gick bra, ägaren var nöjd, five fick bli grusad och memory fick en mun för en stund.
later on, austin. ensam på rakan för att han inte skulle bli stressad, börjar trava 20 meter innan man kommer på, tio meter innan fattar han självmant galopp och sätter av jävlar i det, i 5 meter. sedan lugnade han sig och sikta in sig på att döda fåglar istället. än så länge har jag inte dött. enda jag ska göra är att höja stigläderna imorgon. champion jockey, here we come! (om cirka 3351324 kg eller så).


very hard to breathe

det funkade inte.
jag är fel


why do you do this to me?

- men lilla vännen, är det så jobbigt?
- jag mår inte bra bara
det gör jag aldrig så varför förvånar det er
- jag vet att du inte gör det.
- varför lämnar ni mig? varför lämnar alla mig?
ni gör alltid samma sak går förstör lovar saker
-
denna gången är det du som går först, vännen.
- ni går ändå alltid först
ni lämnar mig alltid jag är fel så in i helvetes fel
- menar du att det för att de gick?
- nej ni som är mig nära
ni går alltid alltid jag går sönder missfall i hjärnan
-
jag kommer inte gå, det lovar jag. vi går samtidigt och jag tänker hålla kontakten.
- varför? vad är jag till dig?
jag är ingenting bara fel alla går ångest
- du är mig. här är nummret du alltid når mig på. du är en av de sakerna jag tänker behålla hela livet.
- men jag är trasig och fel
så fel så fel jag är ingenting jag vill inte mer jag ger upp
-
ge inte upp hoppet, jag kommer inte gå. lita på mig.
- okej
det är svårt så jävla svårt jag vill men jag kan inte andas

jag är så fruktansvärt fel. jag gör fel och jag är ingenting.
trasig, så trasig
går inte att laga jag är sönder
håll om mig
håll ihop mig
lämna mig inte
jag kan inte mer
inte andas
inte se
inte fortsätta
säg att jag är fel
jag vet att du tycker det
du vill inte ha mig längre
säg det

don't get me wet

my bandages will all come off

måste bli smal. måste bli smal. måste bli smal. måste bli smal. måste bli smal.
whatever it takes, fer sure


RSS 2.0